O Orlando Bloom είναι λάτρης των extreme sports και της περιπέτειας, κάτι που αποδεικνύει με την κάθε ευκαιρία, φτάνοντας κάποιες φορές στα άκρα.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram στις 14 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός κάνει sup μαζί με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία, ενώ δείχνει πιο θαρραλέος από ποτέ.

Στο βιντεάκι διάρκειας ενός λεπτού, που σε γεμίζει αγωνία, ο ηθοποιός φαίνεται χαλαρός να κάνει κουπί παρέα με τον νέο του φίλο.«Paddle Boarding With Great Whites», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης. «Όταν ο φόβος γίνεται φίλος σου και ο @themalibuartist απαθανατίζει τη στιγμή».

Φρόντισε να επισημάνει τον φωτογράφο, Carlos Gauna, ο οποίος τον βοήθησε στο να τραβήξει την τρομακτική στιγμή. «Φοβερή μέρα φίλε», έγραψε ο Carlos στην ανάρτηση του Bloom. «Είμαι χαρούμενος για σένα! Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Ένας ήρεμος καρχαρίας που αράζει στο Μαλιμπού! ». Και οι δύο τους, λοιπόν, διασκέδασαν ιδιαίτερα την στιγμή, όσο περίεργο και αν ακούγεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bloom φέρνει τον αθλητικό του χαρακτήρα στο προσκήνιο. Ο ίδιος έχει κάνει κωπηλασία γυμνός με την Katy Perry, και σίγουρα ήξερε τι πρέπει να κάνει-μερικοί θαυμαστές σημείωσαν ότι το τολμηρό αυτό βιντεάκι θυμίζει μια άλλη περιπέτεια στη θάλασσα από το παρελθόν του.

https://www.intronews.gr/5257-2-megan-fox-machine-gun-kelly-zevgari-reality

Ο Ορλάντο επέστρεψε πρόσφατα από μια σειρά διακοπών στην Ευρώπη μαζί με την αρραβωνιαστικιά Katy Perry που ξεκίνησε τον Ιούλιο από το γκαλά amfAR στο Κάπρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom)