Μπορεί ο γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West να έληξε επίσημα τον Φεβρουάριο, με μια κοινή ανακοίνωση, αλλά όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, αναφέρουν σε ξένα μέσα πως η σχέση τους είχε τελειώσει ένα χρόνο πριν. Πρόκειται για μια σχέση που ξεκίνησε το 2012 και έγινε γάμος το 2015, με τα 4 παιδιά τους να τους ενώνουν, αλλά φαίνεται πως η ερωτική τους ζωή δεν ήταν κοινή.

Από την πρώτη στιγμή είχαν κυκλοφορήσει φήμες για νυχτοπερπατήματα του Kanye West, τα οποία ενισχύθηκαν από την ευκολία με την οποία επιχειρήσε να πάει παρακάτω στη ζωή του, βγαίνοντας ραντεβού με την Irina Shayk. Στην πορεία, κατόπιν και της κυκλοφορίας του άλμπουμ του Donda, η φήμη έγινε ουσιαστικά fact, μιας και ο 44χρονος Kanye παραδέχεται σε τραγούδι του ότι ήταν άπιστος.

Τώρα, η The Sun φέρνει στην επιφάνεια μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον της Kim, που αποκαλύπτει ότι η απιστία δεν έγινε με όποια κι όποια, αλλά με πρώτο όνομα της μουσικής βιομηχανίας.

«Ο Kanye West απουσίαζε συνεχώς και η Kim ένιωθε άσχημα με τον εαυτό της»

«Ο Kanye West απάτησε την Kim με διάσημη τραγουδίστρια. Όταν συνέβη αυτό, η Kim είχε μόλις γεννήσει τον γιο τους Saint και ο Kanye περνούσε τα βράδια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπου έχει και το στούντιο του. Δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίζει στο σπίτι τόσο αργά, μετά από πάρτυ, με την Kim να φροντίζει το μωρό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για αυτούς.

Η Kim είχε μόλις γεννήσει και δεν ήταν καλά – ο θηλασμός, το έξτρα βάρος, το μωρό στο δωμάτιο, η άσκηση νωρίς το πρωί, η δίαιτα με χυμούς που έκανε – και ο Kanye ήταν πολύ συχνά έξω. Ήταν σκληρό για την Kim γιατί είχε μόλις γεννήσει, έδινε μάχη με τον εαυτό της και πίστευε ότι ο Kanye την απέφευγε εξαιτίας της εμφάνισης της – πιέστηκε πολύ τότε και έγινε πολύ ευάλωτη. Ήταν πολύ στενοχωρημένη και υποσχέθηκε στον εαυτό της να επανέλθει πιο σέξι από ποτέ».

Αν πάντως λάβουμε υπ΄όψιν και διάφορες φήμες για ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Kanye West, ίσως η λέξη «singer» που αναφέρει η Sun να μην είναι θηλυκού γένους.

Η συμπεριφορά του Kanye West είναι ούτως ή άλλως παράξενη το τελευταίο διάστημα, αφού πριν λίγο καιρό αιτήθηκε να αλλάξει το όνομα του, ενώ προσφάτως έσβησε όλες του τις δημοσιεύσεις στο Instagram, έχει μόνο μία και προχώρησε σε unfollow προς την Kim Kardashian. Ένα unfollow που ήρθε σε μια εποχή που η Kim τον στήριξε πολύ με το νέο του άλμπουμ.