H βραβευμένη πλέον με βραβείο Grammy τραγουδίστρια, Adele, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της και αθλητικό reporter, Rich Paul, γνωρίζοντας τον στους ακόλουθούς της.

Είναι η πρώτη φωτογραφία με τον Paul που δημοσιεύσει στο Instagram, σχεδόν δύο μήνες μετά την φημολογούμενη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν όταν παρακολούθησαν μαζί το Game 5 των τελικών του NBA στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Ο Brian Windhorst πυροδότησε τις φήμες στο podcast του ESPN, The Lowe Post, αποκαλώντας την Adele σύντροφο του Paul, που τυχαίνει να είναι ο ατζέντης των Megastar των Los Angeles Lakers και Space Jam 2: A New Legacy, LeBron James.

«Ο Rich Paul φέρνει τη φίλη του στο παιχνίδι για να καθίσει δίπλα στον LeBron. Η φίλη του είναι η Adele », δήλωσε ο Windhorst, σύμφωνα με το USA Today. «Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν δημόσια μαζί. Αυτό λοιπόν θα επικρατήσει σε όλα τα ταμπλόιντ, ειδικά στην Αγγλία».

Μετά από αυτό, δεν ακολούθησε καμία δήλωση ούτε από την Adele ούτε από τον Paul για τη σχέση τους. Ωστόσο, η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού στα social – διακριτικά τρίτη στο καρουζέλ- ισούται με χίλιες λέξεις, ειδικά αν λάβει υπόψιν κανείς την καρδιά στην λεζάντα.

Στις φωτογραφίες είναι ντυμένοι για τον γάμο του παίκτη του NBA, Anthony Davis, ο οποίος παντρεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου. Η Adele επιδεικνύει το μπροστινό και το πίσω μέρος του ασπρόμαυρου φορέματος Schiaparelli πριν μας εμφανίσει τον Paul.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Οι προηγούμενες σχέσεις της Adele

Η τραγουδίστρια ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Simon Konecki και το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε φέτος αφότου το κατέθεσαν το 2019. Πέρυσι, είχε σχέση με τον ράπερ Skepta, με μια πηγή να ισχυρίζεται ότι τα πράγματα μεταξύ τους «ζεσταίνονται».

Η ίδια διέψευσε τις φήμες, ενώ εμφανίστηκε στο Saturday Night Live του NBC. «Θα επιστρέψω στη σπηλιά μου τώρα για να γίνω (single) γατομαμά που είμαι! » είχε πει τότε.

Ωστόσο, δεν απασχολεί τους φανς της μόνο με ποιον βγαίνει, αλλά και το πότε θα βγάλει επιτέλους καινούργιο άλμπουμ. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της ήταν το 2015 και εργάζεται για το πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ της για χρόνια.

Τον Οκτώβριο, είπε ότι «το άλμπουμ της δεν τελείωσε», αν και ένας από τους φίλους της ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει προεπισκόπηση κάποιων νέων κομματιών για αυτόν.