Όσοι παρακολουθούν φανατικά την σειρά Sex Education, θα έχουν έστω και μια φορά ζηλέψει το τεράστιο σπίτι του Ότις, με την ειδυλλιακή θέα στο ποτάμι. Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά μπορείτε να μείνετε στο σπίτι του με ένα γενναιόδωρο αντίτιμο.

Το σπίτι είναι διαθέσιμο για όποιον θέλει να περάσει στιγμές χαλάρωσης σε ένα τεράστιο σαλέ στο Symonds Yat, ένα χωριό στην καρδιά της κοιλάδας Wye, Herefordshire, και επίσης κρύβεται μια τεράστια ιστορία σε αυτό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του, The Chalet, το κτίριο είναι ένα ξύλινο νορβηγικό σπίτι 100 ετών, που βρίσκεται μεταξύ του ποταμού Wye και του Symonds Yat Rock.

Το απομονωμένο σαλέ είναι προσβάσιμο μέσω ενός δασικού δρόμου, χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου πάνω από την κοίτη του ποταμού, προσφέροντας την εκπληκτική πανοραμική θέα που απολαμβάνουν η Ζαν και ο Ότις, κάθε πρωί στο Sex Education.

Αποτελείται από τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα ακόμα δωμάτιο για 10 άτομα συνολικά. Οι εσωτερικοί χώροι του είναι οι κατάλληλοι για στιγμές χαλάρωσης, καθώς μπορεί να βρει κανείς σχεδόν ό,τι βλέπουμε στην σειρά.

Άνετοι καναπέδες και τεράστια κρεβάτια, ευρύχωρα μπάνια, χώροι γεμάτοι φυτά και αυλή στην φύση…τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; Υπάρχει επίσης ένας φούρνος πίτσας και ένα υπαίθριο μπάνιο, αν θέλετε να ενωθείτε πλήρως με την φύση.

Τι αναφέρει το site του Chalet που βλέπουμε στο Sex Education

«Υπάρχουν πολλά μέρη έξω για να καθίσετε και να απολαύσετε την υπέροχη θέα. Το θερμοκήπιο οδηγεί σε ένα προστατευμένο αίθριο. Οι πίτσες μαγειρεύονται μέσα σε λίγα λεπτά στο φούρνο. Εναλλακτικά, καθίστε έξω για πρωινό και απολαύστε τον ήλιο όλο το απόγευμα.

Τα σκαλοπάτια οδηγούν σε έναν επίπεδο κήπο ιδανικό για παιδιά και σκύλους. Ένα μέρος παιχνιδιών, ένα εξοχικό με μυστικό κινηματογράφο και ένας πίνακας για να παίξετε με βελάκια, θα σας βοηθήσουν να διασκεδάσετε όλους ».

Υπάρχει μια μεγάλη παμπ, επίσης, στο κάτω μέρος του κήπου που ονομάζεται The Saracens Head, και δραστηριότητες όπως κανό, αναρρίχηση και πεζοπορία, οι οποίες είναι άμεσα προσβάσιμες.

Το Chalet ανακαινίστηκε σε μια πολυτελή εξοχική κατοικία για οικογένειες ή παρέες φίλων, με τιμές που ξεκινούν από 3.5053 ευρώ για τέσσερις νύχτες για μια παρέα των 10.