Συνεχίζεται το δικαστικό αλισβερίσι ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt, με τους δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ να μην σηκώνουν λευκό σημαιάκι, όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών τους. Με αφορμή το ότι τη Δευτέρα οι δικηγόροι του Brad προσπάθησαν να ανατρέψουν την απόφαση επιμέλειας του δικαστή, η Jolie πέρασε, ξανά, στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της παρουσίασαν δικαστικά έγγραφα, τα οποία βρήκαν το φως της δημοσιότητας από το Page Six, δηλώνοντας πως: «Αυτό το είδος παιχνιδιού, μια τελευταία προσπάθεια ενός διάσημου ανθρώπου που αναζητά ειδική μεταχείριση. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε ή να αναθεωρήσετε εδώ. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που να πληροί τα αυστηρά πρότυπα αυτού του Δικαστηρίου για επανεξέταση ή άξια επανεξέτασης».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούνιο, ο Brad Pitt κέρδισε τη κοινή επιμέλεια των παιδιών, προκαλώντας εκνευρισμό στην πρώην συζυγό του, η οποία δεν το άφησε έτσι. Η Angelina ισχυρίστηκε ότι τρία από τα έξι παιδιά τους ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του, αλλά ο δικαστής το απαγόρευσε.

https://www.intronews.gr/5717-2-friends-san-simera-provlithike-to-proto-epeisodio

Είναι σίγουρο πλέον ότι αυτή η διαμάχη δεν πρόκειται να λήξει σύντομα, ειδικά μετά και τα τελευταία συμβάντα που θέλουν τη Jolie να πουλά μετοχές της γαλλικής περιουσίας τους, Château Miraval, και τον Brad να κινείται εναντίον της για να τη σταματήσει.

«Το να επιτρέψουμε αυτό το είδος πονηρής στρατηγικής επίλυσης διαφορών θα στερήσει από τους γονείς αναντικατάστατο χρόνο με τα παιδιά τους καθώς οι δικαστές αποκλείονται για μικρούς λόγους εν μέσω των υποθέσεών τους», δήλωσαν οι δικηγόροι του ηθοποιού.