Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Kanye West, δημοσίευμα της Sun έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της γυναίκας που έγινε το τρίτο πρόσωπο. Μέχρι στιγμής, αυτό που ήταν γνωστό για την ταυτότητα της γυναίκας, ήταν πως επρόκειτο για μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια.

Πηγή, λοιπόν, που μίλησε στη Sun, αποκάλυψε πως η γυναίκα που ο ράπερ κατά την περιόδειά του το 2004, απάτησε τη Kim Kardashian, ήταν η Christina Milian. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο τραγούδι της, Diamonds.

https://www.intronews.gr/5730-2-fugees-epanenonontai-gia-tin-25i-epeteio

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Kanye ένιωθε περήφανος για τη σεξουαλική εμπειρία μαζί της. «Ο Kanye τα ομολόγησε όλα στην ομάδα του, κατά την διάρκεια συνομιλίας του με την γυναίκα. Είχε μιλήσει και προηγουμένως για την απιστία του στην Kim Kardashian και ξαφνικά ανακοίνωσε πως είχε κάνει κάτι με την Christina Milian. Μάλιστα, μιλούσε συνέχεια για το πόσο καλή ήταν η σεξουαλική επαφή τους, όμως δεν μπήκε ποτέ σε λεπτομέρειες».

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πάντως, φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από τις φήμες, που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της. Αντιθέτως, δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη της ζωή με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στα social media, δείχνοντας ότι όσα ακούγονται, απλά δεν την αγγίζουν.