Το 2019, ο Nicolas Cage έγινε πρώτο θέμα, για λίγο, στα διεθνή μέσα, αφού ένα βίντεο που τον έδειχνε εντελώς τύφλα στο δικαστήριο του Las Vegas, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο ίδιος πήγε να υποβάλει αίτηση για να παντρευτεί την καλή του, Erika Koike, ωστόσο κατέληξε στο να κάνει σκηνή μπροστά σε όλους. Ο ίδιος τέσσερις μέρες μετά τον γάμο, ζήτησε ακύρωση, ισχυριζόμενος ότι τα είχε πιει και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα άσχημα μεθύσια του, αφού ο ηθοποιός επισκέφθηκε ένα μπαρ στο Las Vegas και κατέληξε να τον διώξουν κακήν κακώς. Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, ο Nicolas Cage βρέθηκε στο Lawry’s Prime Rib, με την εικόνα του να παραπέμπει σε μεθυσμένο άστεγο, σε σημείο που δεν τον αναγνώρισαν.

Πηγές από το προσωπικό του εστιατορίου, ο διάσημος ηθοποιός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλα, πριν αρχίσει να γίνεται εριστικός. Φορώντας λεοπάρ παντελόνι, ο ηθοποιός εμφανίζεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Sun να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ του εστιατορίου και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του. Στη συνέχεια, και ενώ υπήρξε ένταση με τους εργαζόμενους, αποχώρησε εκνευρισμένος, όπως του ζητήθηκε, ενώ όταν προσπάθησε να ξαναμπει μέσα μια υπάλληλος του εστιατορίου τον εμπόδισε.

https://www.intronews.gr/5805-2-angelina-jolie-brad-pitt-alepalliles-katigories-gia-to-chateau-tous

«Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικά. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος. Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε κα να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω. Μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε μαζί του στο σπίτι του αλλά στην κατάσταση που ήταν δεν το θεωρήσαμε καλή ιδέα. Τελικά τον πήγε σπίτι ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου», είπε ανώνυμα η πηγή στη Sun.

Κεντρική Φωτογραφία: Shutterstock