Έχουν περάσει 23 ημέρες από το μοιραίο ξημέρωμα που ο Mad Clip βρέθηκε νεκρός στην παραλιακή και η αστυνομική έρευνα για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, ο πατέρας του ράπερ, ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος, προέβη σε μια δήλωση που δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ως «βόμβα», καθώς ισχυρίζεται πως γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ και μάλιστα έχει προβεί σε καταγγελία προς την αστυνομία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Αναστασοπούλος ήταν αρκετά αινιγματικός και άφησε υπονοούμενα για τον θάνατο του γιου του, του Mad Clip. Η συζήτηση γύρω από τα ευρήματα του πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια, του κ. Μαδιά, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πατέρα του Mad Clip για το τι περιμένει από τις αστυνομικές έρευνες.

«Τίποτα τίποτα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η  αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική αστυνομία δεν έχω καμία απάντηση». Μετά απ΄αυτό, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ τον ρωτάει αν έχει καταλάβει τι συνέβη στον γιο του και απαντάει ότι «Έχω καταλάβει αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα». Ακολουθεί διευκρινιστική ερώτηση, στην οποία και πάλι λέει πως «Ναι, ναι, αυτό το γνωρίζω».

Κι αφού έχει πει τα άνωθι, αποκαλύπτει πως η αστυνομία δεν τον ενημέρωσε για την εύρεση του σταυρού και του κινητού του Mad Clip. «Δεν ξέρω δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;».

Για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Αναστασοπούλος δημιουργεί ερωτήματα με τις δηλώσεις του, μιας και είχε προηγηθεί η προφητική φράση που είχε πει στον Mad Clip για τον τρόπο που οδηγάει.

«Του έλεγα ‘αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη‘. Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε, άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο τροχός».