Προ ολίγων ημερών, η Adele μας σύστηκε τον νέο της σύντροφο που ακούει στο όνομα, Rich Paul. Η βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια, το τελευταίο έναν χρόνο είναι ανανεωμένη στην εμφάνισή της αλλά και στην προσωπική της ζωή, αφού οι δυο τους φημολογείται πως διατηρούν σχέση δύο μήνες τώρα. Ή τουλάχιστον, τότε ήταν που ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες μέχρι να έρθει η επισημοποίηση.

Ποιος είναι όμως ο νέος σύντροφος της Adele; Ο Rich Paul είναι διάσημος στην Αμερική, η φήμη του όμως δεν έχει περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Γεννημένος σε μία από τις φτωχότερες γειτονιές του Κλίβελαντ, το Γκένβιλ, ο Rich κατάφερε παρά τις δυσκολίες να γίνει ένας μεγάλος επιχειρηματίας και δη, πλούσιος.

Η μητέρα του εθισμένη στα ναρκωτικά, επομένως η γιαγιά είχε αναλάβει πολλές φορές την ανατροφή του. Ο πατέρας του πουλούσε γάλα και ψωμί στους κατοίκους των διπλανών σπιτιών, για να ζήσει την οικογένεια του. Ο Rich βοηθούσε τον ίδιο κάθε φορά που τελείωνε το σχολείο, ωστόσο η ανατροπή στη ζωή του έγινε σε μικρή ηλικία, όταν βρισκόταν στο γυμνάσιο. Ο πατέρας πεθαίνει από καρκίνο και ο έφηβος Rich αναλαμβάνει να συνεχίσει τη δουλειά.

Θέλοντας, όμως, να ξεφύγει από την οικογενειακή επιχείρηση και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε εκείνος και η οικογένεια του, αποφάσισε να αλλάξει τα προϊόντα που πουλούσε. Αντί για γάλα και ψωμί, άρχισε να πουλά ρετρό αθλητικές φανέλες, πάλι από γειτονιά σε γειτονιά.

Η φήμη του επεκτάθηκε γρήγορα και τα έσοδα όλο και αυξάνονταν. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα, βέβαια, ήταν όταν γνώρισε τον LeBron James στο αεροδρόμιο, στο Κλίβελαντ. Ο Lebron ενθουσιάστηκε όταν είδε ότι ανάμεσα στις φανέλες, είχε και μία του Warren Moon. Μάλιστα, οι δυο τους έγιναν φίλοι με τον Paul τελικά να γίνεται ο ατζέντης του μπασκετμπολίστα.

Έκτοτε δημιούργησε την εταιρεία Klutch Sports Club, η οποία διαχειρίζεται πλέον συμβόλαια εκατομμυρίων, πασίγνωστων παικτών του ΝΒΑ, έχοντας γίνει πια ένας από τους πολύ γνωστούς επιχειρηματίες της Αμερικής.