Μπορεί οι Brangelina να αποτελούν παρελθόν, ωστόσο η ζωή προχωρά και οι φανς της Angelina Jolie, της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις κατά καιρούς. Τελευταία φημολογείται ότι ο νέος της σύντροφος είναι ο ταλαντούχος The Weeknd.

Οι δυο τους εθεάθησαν να γευματίζουν σε ένα ρομαντικό εστιατόριο στο Los Angeles. Όπως αναφέρει η The Daily Mail, η Jolie πήγε στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα το βράδυ του Σαββάτου (25 Σεπτεμβρίου) για να συναντήσει τον The Weeknd – γνωστό και ως Abel Tesfaye.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε δύο ώρες στον ιδιωτικό χώρο του εστιατορίου πριν φύγουν μαζί και μπήκαν στο μαύρο SUV του The Weeknd. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι του 31χρονου τραγουδιστή στο Bel-Air.

Προφανώς, αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τους φαίνονται μαζί. Η Jolie και ο The Weeknd εθεάθησαν σε ένα ρομαντικό δείπνο στο ίδιο εστιατόριο τον Ιούνιο.

Οι προηγούμενες σχέσεις της Jolie

Εκτός από τον Brad Pitt, με τον οποίο μετρούσαν 12 χρόνια σχέσης -εκ των οποίων 2 έγγαμου βίου-, η Angelina είχε και άλλους γνωστούς συντρόφους.

Τον Μάρτιο του 1996, η Jolie παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Jonny Lee Miller, αφού γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Hackers (1995). Ο γάμος κράτησε μόνο ένα χρόνο και εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 1999.

Στην συνέχεια επιβεβαίωσε ότι είναι αμφιφυλόφιλη και ήταν σε σχέση με το μοντέλο -ηθοποιό Jenny Schimizu για πολλά χρόνια – ακόμα και όταν η Jolie είχε σχέση με άλλους ανθρώπους, είπε η Schimizu στα ΜΜΕ.

Τον Μάιο του 2000, η ​​Jolie παντρεύτηκε τον ηθοποιό Billy Bob Thornton και υιοθέτησαν ένα παιδί από την Καμπότζη μαζί το 2002, αλλά χώρισαν τρεις μήνες αργότερα. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Μάιο του 2003.

Μεταξύ των γάμων, η Τζολί λέγεται ότι είχε ειδύλλια με τους Mick Jagger, Nicholas Cage, Colin Farrel, Jared Leto και Val Kilmer, πριν γνωρίσει τον Brad Pitt.