Πριν από λίγους μήνες η κόρη του Will Smith,Willow, αποκάλυψη ότι είναι πολυσυντροφική. Μπορεί να προκάλεσε ντόρο στα media, ωστόσο η οικογένεια της δεν φάνηκε να εκπλήσσεται και τόσο.

Τώρα, ο ίδιος ο Will Smith, αποκαλύπτει ότι η σχέση του με την Jada Pinkett δεν είναι μονογαμική. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι και παντρεμένοι.

Πέρυσι, η σχέση της Pinkett με τον ράπερ August Alsina έγινε πρωτοσέλιδο, αφού ισχυρίστηκε ότι είχε την άδεια του Smith. Στην εκπομπή της στο Red Table Talk, η Pinkett επιβεβαίωσε ότι είχε «πάρε δώσε» με τον Alsina.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1997, είπε ότι η σχέση τους δεν είναι στα καλύτερά της και ότι ουσιαστικά έχουν χωρίσει αυτή την στιγμή. Η Jada αποκάλυψε ότι όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα περιπλέκονταν με τον August και ο μόνος που μπορούσε να δώσει έγκριση για τα όσα συμβαίνουν ήταν ο εαυτός της.

Ο August προσπαθούσε πιθανώς να κάνει σαφές ήταν ότι δεν ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου και σύμφωνα με την Jada δεν φέρει καμία ευθύνη εκείνος. Επίσης, έκανε γνωστό ότι χώρισαν φιλικά.

Η αποκάλυψη του Smith και οι παράλληλες σχέσεις

Τώρα, ο Smith αποκάλυψε ότι αυτός και η σύζυγός του έχουν μια ανοιχτή σχέση και ότι παρόλο που δόθηκε η μεγαλύτερη προσοχή στην Pinkett και τον Alsina, και οι δύο έκαναν σεξ με άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Σε συνέντευξή του στο GQ, ο ηθοποιός λέει ότι η σχέση τους ξεκίνησε ως μονογαμική, αλλά ότι στην συνέχεια «ήταν και οι δύο μίζεροι και σαφώς κάτι έπρεπε να αλλάξει». Έτσι αποφάσισαν να κάνουν έναν ανοιχτό γάμο.

Είπε στο δημοσίευμα: «Η Jada δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Είχε μέλη στην οικογένειά της που είχαν μια μη συμβατική σχέση. Έτσι μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ.

Υπήρξαν σημαντικές ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το ποια είναι η τελειότητα των σχέσεων. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος για να αλληλεπιδράσουμε ως ζευγάρι; Και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης μας, η μονογαμία ήταν αυτή που επιλέξαμε, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε τη μονογαμία ως τη μόνη σχεσιακή τελειότητα.

Δείξαμε εμπιστοσύνη και δώσαμε την ελευθερία της επιλογής, με την πεποίθηση ότι ο καθένας θα έβρισκε τον δρόμο του. Ο γάμος δεν μπορεί να είναι σαν φυλακή.

Και δεν προτείνω τον δρόμο που πήραμε σε κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες, οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης».