Ο Elon Musk τρολάρει για ακόμα μια φορά τον Jeff Bezos, προτείνοντας ότι θα του στείλει ένα ασημένιο μετάλλιο και ένα γιγαντιαίο άγαλμα του αριθμού δύο. Συγκεκριμένα, κατάφερε να τον προσπεράσει στην λίστα με τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο και το περηφανεύεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon και επιχειρηματίας, Bezos, και ο Musk παλεύουν εδώ και χρόνια  για την κορυφή των charts πλούτου και αυτή τη Δευτέρα (27 Σεπτεμβρίου) ο ισχυρός άνδρας πίσω από την Tesla και την SpaceX έγινε το τρίτο άτομο στην ιστορία με αξία άνω των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων ( Σύμφωνα με το Forbes, 148 δις £).

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Musk συμπεριφερόμενος σαν παιδάκι δημοτικού που πήρε αυτοκόλλητο στην εργασία του, σχεδιάζει τώρα να στείλει μια υπενθύμιση στον αντίπαλό του για του κάνει ξεκάθαρη την ήττα του.

Πώς κατάφερε να τον ξεπεράσει ο Musk

Ο Bezos ήταν στην πραγματικότητα ο πρώτος στην λίστα με 200 δισεκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2020, ακολουθούμενος από τον ιδιοκτήτη της LVMH LVMH, Moët Hennessy Louis Vuitton, Bernard Arnault, πιο πρόσφατα.

Τώρα ο Musk έχει ξεπεράσει αυτό το φράγμα, με τον ίδιο και τον Bezos να παλεύουν για τη θέση στην κορυφή σε μερικές περιπτώσεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει την ρεβάνς από τον ομόλογό του. Όταν ο Bezos διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση της NASA να αναθέσει στην εταιρεία Musk SpaceX συμβόλαιο 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αποστολή ανθρώπων στο φεγγάρι, ο Elon έσπευσε να τον τρολάρει στο Twitter.

Στη συνέχεια, η θυγατρική της Amazon, Kuiper, έγραψε μια επιστολή διαμαρτυρίας στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) σχετικά με τα σχέδια της SpaceX για επέκταση του δορυφορικού δικτύου Starlink.

Ο Musk χρησιμοποίησε ξανά το Twitter για να τριγκάρει τον αντίπαλό του, λέγοντας ότι ο Bezos «αποσύρθηκε για να συνεχίσει μια εργασία πλήρους απασχόλησης υποβάλλοντας αγωγές κατά της SpaceX».

Ακόμα και χθες, στο Code Conference του 2021, ο Musk επέκρινε τον Bezos λέγοντας: «Δεν μπορείς να μηνύσεις τον δρόμο προς τη Σελήνη, όσο καλοί και αν είναι οι δικηγόροι σου». Ωστόσο, δεν είχε μόνο άσχημα πράγματα να πει. Παραδέχτηκε ότι θαύμασε τις πρόσφατες πτήσεις του Richard Manson και του Jeff.