Η Britney Spears είναι πιο ελεύθερη από ποτέ και μας το κάνει κατανοητό. Βγαίνει να γιορτάζει την νίκη της και το τέλος της κηδεμονίας του πατέρα της, ανεβάζοντας γυμνές φωτογραφίες στο Instagram, ενώ διακοπάρει με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Ashgari.

Ενώ μερικές από τις αναρτήσεις περιλαμβάνουν τον ονειρικό τροπικό παράδεισο και την ίδια να απολαμβάνει τον γαλάζιο ωκεανό, υπάρχουν κάποιες στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει καλύπτοντας με stickers λουλουδιών τα απολύτως απαραίτητα δίπλα σε υδρομασάζ.

Η Britney εξήγησε επίσης ότι το υδρομασάζ είναι σχεδιασμένο καμπυλωτά, για αυτό οι κούρβες δεν αποτελούν απόδειξη ότι προσπαθεί να επεξεργαστεί με photoshop τις εικόνες.

Ο λόγος που η Britney δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες

Η εμβληματική pop star μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες στο Instagram εδώ και αρκετούς μήνες – αν και για κάποιο διάστημα είχε αποσυρθεί από τα social – και εξήγησε πρόσφατα τον λόγο που την οδήγησε να δείχνει όλο και περισσότερο δέρμα.

Αυτός δεν είναι άλλος από το ότι θέλει να νιώθει καλά με τον εαυτό της, χωρίς κάποιος να της επιβάλει ότι πρέπει να καλύψει περιοχές του σώματός της. Με αυτόν τον τρόπο η κάθε γυναίκα θα συμφιλιωθεί πιο εύκολα με το σώμα της, σύμφωνα με τα όσα είπε.

Παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον εαυτό της και η προβολή του σώματός της στον κόσμο ήταν «ανθυγιεινή» στο παρελθόν και τώρα θέλει να ξεκινήσει μια νέα νοοτροπία.

Είπε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να δημοσιεύει topless εικόνες της για πάντα, αλλά θέλει να δώσει στο κίνημα #FreeBritney ένα διαφορετικό νόημα, καθώς πλέον θα μπορεί να κάνει τις δικές της επιλογές.

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της μετά από την δικαστική του ήττα

Σε μια δήλωση, που διαβάστηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο του Vivan Thoreen, αναφέρεται: «Ο κ. Spears αγαπά την κόρη του άνευ όρων.

Εδώ και δεκατρία χρόνια προσπαθεί να κάνει ό, τι είναι για το συμφέρον της, είτε ως κηδεμόνας είτε ως πατέρας της. Αυτό ξεκίνησε με τη συμφωνία να την ελέγχει όταν μπήκε οικειοθελώς στο ωδείο.

Αυτό περιελάμβανε τη βοήθειά της να αναβιώσει την καριέρα της και να αποκαταστήσει μια σχέση με τα παιδιά της. Για όποιον έχει προσπαθήσει να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειας με θέματα ψυχικής υγείας, μπορεί να εκτιμήσει το τεράστιο ποσό της καθημερινής ανησυχίας και της προσπάθειας να δουλέψει για αυτό.

Για τον κ. Spears, αυτό σήμαινε επίσης να μην απαντά σε όλες τις ψευδείς, κερδοσκοπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις εναντίον του από ορισμένα μέλη του κοινού, των μέσων ενημέρωσης ή πιο πρόσφατα, του δικηγόρου της Britney.

Η κα Thoreen συνέχισε: «Αυτά τα γεγονότα καθιστούν το αποτέλεσμα της χθεσινής ακρόασης ακόμη πιο απογοητευτικό, και ειλικρινά, μια απώλεια για την Britney.

Με όλο τον σεβασμό, το δικαστήριο έκανε λάθος που ανέστειλε τον κ. Spears, έβαλε έναν ξένο στη θέση του για να διαχειριστεί την περιουσία της Britney και επέκτεινε την ίδια την κηδεμονία που εκείνη παρακάλεσε το δικαστήριο να τερματίσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Και πάλι, ήταν ο κ. Spears που πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει για τον τερματισμό της, όταν ούτε ο πρώην σύμβουλος της που είχε οριστεί από το δικαστήριο, ούτε ο νέος ιδιωτικός δικηγόρος της θα το έκαναν.

Ζήτησε από το δικαστήριο στη χθεσινή ακρόαση να τερματίσει αμέσως την κηδεμονία της, ενώ ο δικηγόρος της αντιτάχθηκε σε αυτό.

Παρά την αναστολή, ο πατέρας της θα συνεχίσει να φροντίζει για το καλύτερο της κόρης του και θα εργάζεται με καλή πίστη για επίλυση όλων των θεμάτων».