Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τον χωρισμό τους και οι δύο τους να βρίσκονταν στα «μαχαίρια» για καιρό, μετά από βαριές κατηγορίες που πρόσαψε η Kim Kardashian στον ράπερ, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται να έχει αναθερμανθεί.

Οι φήμες για την επανασύνδεση του ζευγαριού είναι έντονες, καθώς εντοπίστηκαν να φεύγουν μαζί από το πολυτελές εστιατόριο «Nobu Malibu». Ο Kanye, μάλιστα, πρόσφατα χώρισε με την Irina Shayk, με την οποία διατηρούσε σχέση μετά από τον χωρισμό του με την Kim.

Εκεί δείπνησαν με την Tracy Romulus, διευθύντρια marketing του επιτυχημένου brand KKW και τον Ray Romulus. Στο τέλος της βραδιάς, η Kim μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Kanye West. Ο 44χρονος ράπερ έκατσε στην θέση του οδηγού, ενώ η Kim σε αυτή του συνοδηγού. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έκατσαν οι φίλοι του πρώην ζευγαριού.

Θεωρητικά Kardashian και West δεν χώρισαν ακόμα

Είναι από τις λίγες φορές που εμφανίζονται μαζί, χωρίς τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία είναι και η προτεραιότητά τους. Μπορεί, ωστόσο, να πρόκειται για ένα αμιγώς επαγγελματικό ραντεβού. Ο ένας συνεχίζει να στηρίζει τον άλλον, αφού -όπως ανέφερε η «Page Six»- η Kim έδωσε το παρών σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του West , οι οποίες αφορούσαν το τελευταίο άλμπουμ του.

Από την μεριά του, εκείνος την έχει βοηθήσει πολύ επαγγελματικά, κάνοντας πολλά για την εταιρεία της KKW Beauty. Η Kim δεν έχει αλλάξει την ονομασία του εμπορικού της σήματος, παρά τις ενέργειες που έχει κάνει εκείνη και ο West για να πάρουν διαζύγιο. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας δεν έχει αφαιρέσει το «W» από το «KKW».