Οι διακοπές του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του στη Μεσσηνία, οδήγησαν σε πολυτελείς αγορές. Πλέον, ο MVP και πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι κάτοχος δύο υπερπολυτελών βιλών στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο προέβη σε αυτήν την ενέργει μετά και από την αγορά μετοχών στους Μιλγουόκι Μπριούερς και έπειτα σε μία εταιρία βιοιατρικής.

Έχουν, λοιπόν, τα δικά τους σπίτια στο πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Κάθε σπίτι έχει επιφάνεια 235-295 τετραγωνικών, σε έκταση 700 έως 1.300 τ.μ, με την τιμή να φτάνει στα 1.25 έως 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

https://www.intronews.gr/5852-2-giannis-antetokounmpo-sepolia-cd-pateras

Πού βρίσκονται οι βίλες του Αντετοκούνμπο

Συγκεκριμένα είναι δύο πολυτελείς κατοικίες στη νέα γειτονιά των Rolling Greens, οι οποίες είναι υπό κατασκευή στο τουριστικό συγκρότημα, που προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Το Costa Navarino εχει αλλάξει από το 2009, οπότε και πρωτολειτούργησε τα δεδομένα για τη Μεσσηνία.

Το Rolling Greens, η γειτονιά που αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις δύο βίλες, είναι η πιο πρόσφατη οικιστική πρόταση στο συγκρότημα, όπου έχουν ήδη πωληθεί 43, με προβλεπόμενη παράδοση το πρώτο τρίμηνο του 2023. Όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό με θέα το Ιόνιο πέλαγος και το γήπεδο γκολφ, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Γιαννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο, μαζί με τον αδερφό του Θανάση το Costa Navarino για ολιγοήμερες διακοπές, κάνοντας παράλληλα και έρευνα αγοράς. Το μέρος είχε ξαναεπισκεφθεί και το 2018.