«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή στην Πέτρου Ράλλη, όπου Έλληνας τραγουδιστής συνελήφθη να αγοράζει κοκαΐνη από dealer. Στο σημείο που έγινε η σύλληψη, έγινε μια συναλλαγή 17 γραμμαρίων κοκαΐνης, με τον τραγουδιστή να ήταν εκεί με τη γυναίκα του και το αυτοκίνητό της, ενώ την ποσότητα είχαν φέρει ο dealer κι ένας συνεργός του.

Όλα έγιναν περίπου στις 2 τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πέτρου Ράλλη, εκεί όπου τραγουδάει ο τραγουδιστής, για τον οποίοα αναφέρουν οι πληροφορίες ότι είχε φτάσει σε τελική φάση του The Voice. Οι δύο διακινητές πλησίασαν ένα κόκκινο, πολυτελές αυτοκίνητο, μάρκας Volkswagen Tiguan και τοποθέτησαν πάνω σε μια ζυγαριά ακριβείας την κοκαΐνη, για να μετρήσουν τη δόση που θα έπαιρνε ο τραγουδιστής.

Στην αρχή, οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι επρόκειτο για περίπτωση διάρρηξης και κλοπής του οχήματος. Έπρεπε να πλησιάσουν για να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με υπόθεση διακίνησης. Εκτός από τη ζυγαριά και την ποσότητα που είχαν οι dealers, βρήκαν και 17 γραμμάρια μέσα στο αυτοκίνητο.

Κατά την ανάκριση τους, οι δύο συλληφθέντες υποστήριξαν πως ο τραγουδιστής και η γυναίκα του είχαν αφήσει το όχημα ανοιχτό για να τοποθετηθεί εκεί η ποσότητα. Από την εξακρίβωση προέκυψε ότι οι δύο νεαροί είναι ηλικίας περίπου 25 ετών από την περιοχή Λαυρίου είχαν σταθμεύσει σε ένα αυτοκίνητο μάρκας mini cooper λίγα στενά πιο κάτω. Οι δύο συλληφθέντες είχαν επίσης πάνω τους από 2.500 ευρώ έκαστος.

Τόσο 0 36χρονος όσο και η 35χρονη σύντροφός του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας, με το protothema.gr να αναφέρει πως ο τραγουδιστής αρνείται οποιαδήποτε συναλλαγή με τους dealers.