Σε πικάντικες αποκαλύψεις για τις ερωτικές σκηνές που είχε με την Jennifer Aniston στην ταινία «Good Girl» το 2002 προέβη ο Jake Gyllenhaal. Παραδέχθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του και οι ερωτικές σκηνές για εκείνον ήταν βασανιστικές.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του παρουσιαστή, Howard Stern, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης στο «The Howard Stern Show». Ο παρουσιαστής είπε στον διάσημο ηθοποιό πως πρέπει να ήταν «βασανιστήριο» οι ερωτικές σκηνές με την ηθοποιό, με τον Gyllenhaal να συμφωνεί και να επαυξάνει.

Μιλώντας ειδικά για τις ερωτικές σκηνές με την Aniston πήρε δραστικά μέτρα για να «σώσει» την κατάσταση καθώς επιστράτευσε την τεχνική με το μαξιλάρι.

Ο Gyllenhaal και το μαξιλάρι

«Θυμάμαι ένα μαξιλάρι.. Ναι, χρησιμοποιήσαμε την τεχνική με το μαξιλάρι.. Η ίδια η Jenniffer μου το είπε πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Μου είπε, θα βάλω ένα μαξιλάρι εκεί, δεν κατάλαβα τί εννοούσε, αλλά όταν ξαπλώσαμε είχε βάλει ένα μαξιλάρι ανάμεσά μας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν αρκετοί ηθοποιοί σε τέτοιες σκηνές». Αποκάλυψε ότι ήταν πολύ φιλική μαζί του και συνεργάσιμη.

Μιλώντας γενικά για τα γυρίσματα που έχουν ερωτικές σκηνές ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν υπάρχει τόσο πάθος όσο νομίζουν οι θεατές. «Οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ άβολες γιατί υπάρχουν στο ίδιο δωμάτιο τριάντα, μπορεί και πενήντα άτομα που παρακολουθούν. Δεν είναι καθόλου αυθόρμητες σκηνές, είναι μια περίεργη χορογραφία που πρέπει να κάνεις μπροστά στην κάμερα. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα».