Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Woody Harrelson, φέρεται πως ενεπλάκη σε καυγά, το βράδυ της Τετάρτης, στο ξενοχοδείο Watergate στην Ουάσινγκτον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, χτύπησε άντρα σε αυτοάμυνα.

Ο 60χρονος Harrelson ήρθε σε λεκτική διαμάχη με τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον πιάσει από το λαιμό, με τον ηθοποιό να τον χτυπάει προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Dustin Sternbeck, δήλωσε στην The Washington Post πως ο εν λόγω άνδρας τραβούσε φωτογραφίες με τον Harrelson και την κόρη του.

https://www.intronews.gr/6606-2-i-adele-xanagiennietai-sti-vogue

Ο ηθοποιός τον πλησίασε και του ζήτησε να διαγράψει τις φωτογραφίες και έτσι ξεκίνησε η λογομαχία. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

O Harrelson βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για τα γυρίσματα της σειράς The White House Plumbers που θα προβληθεί από το HBO και θα αφορά το σκάνδαλο που «έριξε» τον πρόεδρο Richard Nixon. Ο ίδιος θα υποδύεται τον Howard Hunt, ένα πράκτορα της CIA που βοήθησε στην ενορχήστρωση της εισβολής του 1972 στην έδρα της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στο Watergate.

https://www.intronews.gr/6608-2-daniel-craig-asteri-hollywood-walk-of-fame