Το αγαπημένο χόμπι των Αμερικανών στα social media, είναι να «επιχειρηματολογούν» για ενδεχόμενες σχέσεις διασήμων. Κάποιες φορές πέφτουν μέσα, ενώ ορισμένες άλλες βγαίνουν πανηγυρικά λάθος.

Αφού είχε προκληθεί ένας χαμός με τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, οι οποίοι το ανακοίνωσαν επίσημα από μόνοι τους, τα βλέμματα έχουν στραφεί τις τελευταίες ημέρες στον Chris Evans και την Selena Gomez. Ήταν μεγάλο το διάστημα της πλήξης, οπότε καταλαβαίνετε πως όλοι έπεσαν με τα μούτρα στο φημολογούμενο ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Internet, πυροδότησαν (!) τη σχέση ανάμεσα στον ηθοποιό και την τραγουδίστρια, παρά το γεγονός ότι σε καμία από αυτές δεν ήταν μαζί. Όπως υποστηρίζουν οι χρήστες του διαδικτύου, βγαίνουν από τα ίδια κτίρια μετά από μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να κρύψουν ότι ήταν μαζί. Στη μία φωτογραφία λένε πως βγαίνουν από το ίδιο στούντιο και στην άλλη, από το ίδιο εστιατόριο.

https://twitter.com/g3cafe/status/1446670583060598792?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1446670583060598792%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.oneofus.gr%2Flife%2Fkosmos%2Ftelika-eystathoyn-oi-fimes-oti-i-selena-gomez-kai-o-chris-evans-einai-zeygari%2F

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι πριν τρία χρόνια η Selena Gomez είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως έχει ένα crush για τον Chris Evans και πως τον βρίσκει χαριτωμένο, στάθηκε η αιτία για να θεωρηθεί σιγουράκι πως αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι.

Με αυτό το δεδομένο θα μείνουν βέβαια όλοι, καθώς οι δυο τους όχι απλά δεν είναι μαζί, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ανακριβή. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν είναι φετινές, αφού στην πραγματικότητα είναι από το 2013 και το 2020. Οι φωτογραφίες της Selena Gomez, από την άλλη, είναι από το 2017, ενώ έφευγε από μάθημα pilates.

Ούτε, φυσικά, το follow του Chris Evans προς την Selena Gomez στο Instagram έχει κάποια σημασία, ειδικά αφού η τραγουδίστρια δεν το έχει ανταποδώσει. Ομολογουμένως θα ήταν ένα ωραίο ζευγάρι, αλλά τουλάχιστον για το παρόν δεν έχου καμία σχέση, όσο κι αν θέλουν με το ζόρι να τους βγάλουν μαζί.