Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, επιλέγοντας να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πολιτικός γάμος έγινε στην Ύδρα, στο ξενοδοχείο Hydrea, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους, όπως ο Πάνος Μουζουράκης, η Ευγενία Σαμαρά, η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Όταν μαθεύτηκε ο γάμος φωτογράφοι και δημοσιογράφοι έσπευσαν στο νησί για αποκλειστικές φωτογραφίες και δηλώσεις, ωστόσο το ζευγάρι τους έστειλε τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσει, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί τους τις ξεχωριστές στιγμές.

Λίγα λεπτά πριν, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία από το γάμο τους, γράφοντας: Love Actually και την ημερομηνία που παντρεύτηκαν.

Φωτογραφία της ανάρτησαν στο Instagram και οι επί χρόνια προσωπικοί της σχεδιαστές, οι MiRo, με την Τόνια Σωτηροπούλου να είναι πραγματικά πανέμορφη.

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί 4 χρόνια

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην Real Life για τη σχέση τους. «Λέω πάντα τη γνώμη μου στον Κωστή και εκείνος μου λέει τη δική του. Νομίζω ότι η μουσική εκπομπή που θα κάνει φέτος στην ΕΡΤ του ταιριάζει πολύ. Είναι φρέσκο, διαφορετικό, και θα έχει και την ευκαιρία να δείξει πτυχές του εαυτού του που ίσως μέχρι στιγμής να μην ήταν τόσο ορατές», ανέφερε μιλώντας στη Real Life.

«Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Αισθάνεσαι κάπως σαν να μη θέλεις να κλείσεις τα παντζούρια στον φίλο σου, κάπως έτσι αισθάνεσαι και για τον άνθρωπό σου μετά από τόσο καιρό», σημείωνε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οσο για το πώς είναι να μένουν μαζί, είπε ότι «δεν υπάρχει δυσκολία στη συγκατοίκηση, ήταν πολύ αβίαστο όλο αυτό. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Μόνον έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση, πέρα από τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό. Το να γίνεται ο άλλος οικογένειά σου δεν είναι συνηθισμένο».

«Θα συμβεί μία-δύο φορές στη ζωή μας. Ίσως είναι το φυσιολογικό επακόλουθο και επέρχεται με την ωρίμανση. Πρέπει να είναι όλα στη μέση, 50-50, αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα», κατέληξε η Τόνια Σωτηροπούλου για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.