Η DC Universe ανακοίνωσε πως μια νέα σημαντική εποχή ξεκινά, αποκαλύπτοντας πως ο γιος του Superman θα είναι στο επερχόμενο τεύχος, bisexual. O Jonathan Kent θα «τα φτιάξει» με τον Jay Nakamura.

O Jon είναι ο γιος του Clark και της Lois, ο πρώην Superboy και τώρα ο πραγματικός Superman του DC Universe μετά τα γεγονότα του Future State. Ενώ ο Clark ήταν εκτός κόσμου, ο Jon υπηρετούσε τα καθήκοντά του στη Γη ως ο Man of Steel, ακόμη και σε νεαρή ηλικία. Τώρα θα έχει κάποιον στον πλευρό του που θα μπορεί να εμπιστευτεί.

https://www.intronews.gr/6898-2-friends-5-logoi-ross-geller-5i-season

Γι’αυτή την αλλαγή μίλησε στο Fox & Friends ο πρώην ηθοποιός του Superman, Dean Cain, κατά τη δεκαετία του 1990, είπε συγκεκριμένα πως η κίνηση αυτή δεν είναι «γενναία». Πριν 20 χρόνια θα ήταν, τώρα όμως όχι. «Δεν νομίζω ότι είναι τολμηρό ή γενναίο ή κάποια νέα τρελή σκηνοθεσία», πρόσθεσε ο ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στο Lois & Clark: The New Adventures Of Superman από το 1993 έως το 1997.

«Δε νομίζω ότι είναι τολμηρό ή γενναίο ή κάποια τρελή νέα κατεύθυνση. Αν το είχαν κάνει αυτό πριν από 20 χρόνια, ίσως αυτό να ήταν τολμηρό ή γενναίο. Αλλά γενναίο θα ήταν να τον βάλουν να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο Ιράν, όπου θα σε πετάξουν από ένα κτίριο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος» είπε.»

Ο ηθοποιός στη συνεχεία αναρωτήθηκε γιατί δεν κάνουν τον νέο Σούπερμαν υπέρμαχο των προσφύγων για να παλεύει για τις αδικίες που αντιμετωπίζουν.

https://www.intronews.gr/6906-2-gordon-ramsay-athina-souvlaki-kokteil-salatas

«Αυτό θα ήταν γενναίο, θα το διάβαζα», πρόσθεσε. «Να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών να πηγαίνουν στο σχολείο και να εργάζονται και να ζουν και τα αγόρια να μην πέφτουν θύματα βιασμού από άνδρες Ταλιμπάν» είπε ενώ κατέληξε πως «Υπάρχει πραγματικό κακό σε αυτόν τον κόσμο σήμερα, πραγματική διαφθορά και κυβερνητική υπέρβαση».

«Θα ήταν υπέροχο να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα. Θα ήθελα να δω τον χαρακτήρα να το κάνει αυτό».