Το προηγούμενο μήνα η Naomi Osaka ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα στο US Open, πως σταματάει το τένις. Επικαλούμενη προβλήματα με την ψυχική της υγείας, παραδέχτηκε ότι το ταξίδι της στο άθλημα δεν της προσέδιδε χαρά, βιώνοντας ανακούφιση μετά τις νίκες της και τη θλίψη μετά από ήττες. Δεν κατέστη σαφές πόσο καιρό θα κάνει διάλειμμα από τα γήπεδα, αλλά μάλλον δεν θα επιστρέψει σύντομα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί αφήνει το άθλημα απάντησε: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο να διατυπωθεί με λόγια. Βασικά, αισθάνομαι ότι είμαι κάπως σε αυτό το σημείο όπου προσπαθώ να καταλάβω τι θέλω να κάνω και ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα παίξω τον επόμενο αγώνα τένις. Συγγνώμη.

Η 24χρονη αθλήτρια έχει αφιερώσει πλέον χρόνο στον εαυτό της, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές. Μάλιστα, η Osaka βρήκε και το μέρος για την ηρεμία της στη Μύκονο, με την ίδια να βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Στο Instagram της ανέβασε φωτογραφίες σε σκάφος, με τον ήλιο και τη θάλασσα να είναι η πηγή ενέργειάς της. Δεν παρέλειψε να βγάλει και selfies με τους τουρίστες και τους ντόπιους. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε με ελληνικά «Ελλάδα».