H Britney Spears μετά από τη μεγάλη νίκη της έναντι στον πατέρα της, που σηματοδότησε το τέλος της κηδεμονία του, είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για όσα βίωσε τα 13 αυτά χρόνια και για τους φόβους της.

Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτει πως είναι ευγνώμων που επιτέλους είναι ελεύθερη, ωστόσο φοβάται ότι οι παπαράτσι δεν θα την αφήνουν πάλι σε ησυχία και όποιο λάθος κάνει θα γίνεται πρωτοσέλιδο.

«Θα είμαι απλώς ειλικρινής και θα πω ότι περίμενα τόσο καιρό για να είμαι ελεύθερη από την κατάσταση που βρισκόμουν. Τώρα που είναι έγινε πραγματικότητα φοβάμαι να κάνω οτιδήποτε γιατί φοβάμαι ότι θα κάνω λάθος. Τόσα χρόνια μου έλεγαν πάντα ότι αν πετύχω σε πράγματα, μπορεί να έφτανε στο τέλος της (η κηδεμονία)… κάτι που δεν έγινε. Δούλεψα τόσο σκληρά αλλά τώρα που είμαι όλο και πιο κοντά στο τέλος, ναι είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που με φοβίζουν » έγραψε η Spears.

Η ίδια αναφέρθηκε στους παπαράτσι, που ξεκίνησαν να την παρακολουθούν ενώ εκείνη οδηγεί. «Περνούν μέσα από τα δέντρα και στο δρόμο όταν οδηγώ για το σπίτι…. είναι ανατριχιαστικό. Πρέπει να οδηγήσω στο δημοτικό σχολείο. Τα παιδιά είναι μεγάλη υπόθεση … αλλά και εγώ» έγραψε.

«Δεν μου αρέσει που προσπαθούν να με τρομάξουν και να πεταχτούν έξω. Είναι σαν να περιμένουν να κάνω κάτι τρελό. Όπως είπα, φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος… οπότε δεν θα δημοσιεύσω τόσο πολλά σε έναν κόσμο όπου είναι ελεύθερη η ελευθερία μας, είναι ντροπή ».

Η Spears είπε ότι «αηδιάζει με το σύστημα» που έκανε δυνατή την κηδεμονία της. «Δεν έχω κάνει τίποτα για να μου φέρονται όπως τα τελευταία 13 χρόνια. Είμαι αηδιασμένη από το σύστημα και εύχομαι να έμενα σε άλλη χώρα », έγραψε ενώ ανέφερε ότι μάλλον θα είναι «χειμαρρώδης» η πρώτη της συνέντευξη.

Μένει και άλλη ακρόαση, που έχει οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου για να καθοριστεί εάν θα σταματήσει η κηδεμονία του πατέρα της, Jamie Spears, όπως αποφασίστηκε τον Σεπτέμβριο. Εν τω μεταξύ, ο λογιστής John Zabel ανέλαβε προσωρινά τον έλεγχο της περιουσίας της, ενώ η Jodi Montgomery ελέγχει ακόμα την εικόνα της.

Η ανάρτηση της Spears για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η τραγουδίστρια, η οποία πλέον είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράζεται συνεχώς αμφιλεγόμενες φωτογραφίες. Πρόσφατα δημοσίευσε μία ακόμη ημίγυμνη φωτογραφία της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση και ότι είναι περήφανη για το σώμα της.

«Τι συμβαίνει με αυτές τις συμβουλές σχετικά με τις διορθώσεις σώματος; Μόνο εγώ προσβάλλομαι από αυτές τις εμπειρίες ή και κάποιος άλλος; Μάλλον είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Θα προτιμούσα να πέσω από τον γκρεμό παρά να μου πει κάποιος γιατρός τι βρίσκει λάθος στην εικόνα μου. Το πήρα το μάθημά μου» έγραψε στη λεζάντα.