Η Ιrina Shayk πρωταγωνιστεί σε μια εκπληκτική νέα διαφημιστική καμπάνια, μετά από την εμφάνισή της στην σειρά εσωρούχων της Rihanna, Savage X Fenty, που αξιοποιεί στο έπακρο το ατού της.

Η καλλονή φωτογραφήθηκε χωρίς πουκάμισο καθώς πόζαρε για τη νέα της συνεργασία με την Tamara Mellon, μιας Βρετανίδα επιχειρηματία μόδας. Φοράει δερμάτινα κολάν και παπούτσια της Tamara καθώς ποζάρει σε ένα στούντιο με τα μαύρα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω.

Στο βίντεο κουνάει τους γοφούς της ενώ ακουμπάει το σώμα της, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως αισθησιακό. Εμφανίστηκε επίσης με ένα μαύρο μπλουζάκι και σορτς, φορώντας μπότες πάνω από το γόνατο με χοντρή σόλα και βραχιόλια, με τα μαλλιά της βρεγμένα σε ένα βίντεο για τη μάρκα.

H Shayk για την συλλογή Savage X Fenty

Οι μπότες επίσης τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών, μετά από το εν λόγω βίντεο. Η Mellon που είναι συνιδρυτής της μάρκας πολυτελών υποδημάτων Jimmy Choo, ίδρυσε την ομώνυμη μάρκα της, Tamara Mellon, με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο Jill Layfield και την CDO Tania Spinelli το 2016.

Αυτή η νέα διαφήμιση έρχεται αφού η Shayk απογείωσε το show της Rihanna, Savage x Fenty, με δαντελωτά εσώρουχα. Η 35χρονη  μοιράστηκε μερικά αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη γκάμα εσωρούχων στο Instagram, τραβώντας την προσοχή με ένα σέξι κορμάκι από δέρμα φιδιού με ένα μεγάλο κόψιμο στο μπροστινό μέρος.