H Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι ερωτευμένοι και, πλέον, αρραβωνιασμένοι. Η πρόταση γάμου έγινε με κάθε μεγαλοπρέπεια, ξεπερνώντας τα όρια του υπερβολικού, αλλά Kardashian είναι αυτή, δεν περιμέναμε κάτι απλό. Ο Travis διάλεξε παραλία της Santa Barbara, η οποία γέμισε με κατακόκκινα τριαντάφυλλα σε σχήμα καρδιάς και λευκά κεριά, με το ζευγάρι να είναι ανάμεσα. Η Kourtney το είπε το ‘ναι’, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να κρατήσει χαμηλό προφίλ για τον επερχόμενο γάμο της. Θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

Αρχικά, η Kourtney και ο Travis ήταν πολλά χρόνια φίλοι προτού ξεκινήσουν να βγαίνουν στα τέλη του 2020, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 αποφάσισαν πως πρέπει να δοκιμάσουν και ως σύντροφοι. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από την ίδια την 42χρονη, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Το Instagram πυρπολείται από προσωπικές τους στιγμές, ενώ ο ντράμερ χτύπησε μέχρι και τατουάζ το όνομα της, στο στήθος του. Πόσο προβλεπέ;!

https://www.intronews.gr/5257-2-megan-fox-machine-gun-kelly-zevgari-reality

Για το μέλος της οικογένειας Kardashian, αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος, ενώ για τον Travis ο τρίτος. Και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους συντρόφους. Για την ακρίβεια, η Kourtney έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick, ενώ ο Barker έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Shanna Moakler.  Ο χωρισμός της επιχειρηματία με τον Scott, ήρθε μετά από φωτογραφίες εκείνου που αποθανατίστηκε με την πρώην του, αν και το ΤΜΖ έσπευσε να γράψει πως ήταν μεθυσμένος και πως δεν ήξερε τι έκανε.

 

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να συμβούν σε κάθε σχέση, ωστόσο το ζήτημα είναι πως όλη αυτή η επίδειξη οδηγεί πολλές φορές σε εμετό από τα μάτια. Ας αφήσουμε το σκηνικό που επέλεξε ο wanna be γαμπρός (λογικά, δηλαδή, το επέλεξε), κι ας εστιάσουμε στις φωτογραφίες που ακολούθησαν, στα γλωσσόφιλα και γενικά σε όλο αυτή την αχρείαστη ενημέρωση των χρηστών. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είχε προσέξει καλά το δαχτυλίδι των αρραβώνων, είχες πολλές ευκαιρίες να το προσέξει στα τόσα stories που ανέβηκαν.

Οκ, Kardashian είναι, ωστόσο έχοντας φτάσει πια στα 42, είναι μια καλή στιγμή να ωριμάσει και να σοβαρευτεί, ώστε να μην πέσει στη λούπα του παρελθόντος, όπου προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η τόση επίδειξη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το φαίνεσθαι και τίποτα παραπάνω, είναι απλά εμετική.

Εφόσον έχουν κόσμο να ακολουθεί την Kourtney και όλες όσες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, τουλάχιστον ας γίνονταν σοβαρά πρότυπα και όχι γυναίκες που το μόνο που δείχνουν είναι πως γλωσσοφιλάνε έναν τύπο και πόσο μεγάλο είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Για τον Θεό, πια.