Σε ένα πολύ σουρεάλ σύμπαν, θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε tweets και αναρτήσεις στα άλλα social media με το hashtag #JeSuisSoula ή #FreeSoula. Η Soula Glamorous βρίσκεται για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό δίχως το προφίλ των 470.000 ακόλουθων και φαίνεται πως δεν θα είναι  τελευταία, αν κρίνουμε από το back up προφίλ που έκανε.

Το καλοκαίρι υπήρχε το ζήτημα της σχέσης της με την Ιωάννα Τούνη, η οποία βρισκόταν σε κρίση και οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά. Περασμένα ξεχασμένα όμως και οι δυο τους τα ξαναβρήκαν.

Μετά, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο του MadClip, η Soula Glamorous είδε το προφίλ της να «πέφτει» και να επανεμφανίζεται μετά από 3-4 ημέρες.

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μήνες σχεδόν και ένα από τα δημοφιλέστερα προφίλ της ελληνικής σοουμπίζ, το δημοφιλέστερο troll προφίλ, που βασίζεται στο κόνσεπτ στήλης περιοδικού που ανέβαζε κουτσομπολιά με πιο fun τροπο, είναι πάλι αδρανές.

Αυτή τη φορά όμως υπάρχει εξήγηση. Η Soula Glamorous ανάρτησε σε story μια φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με τον σκύλο της, όπου δαγκώνει ένα μακρύ, κόκκινο πράγμα. Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι πρόκειται για δονητή, τόσο στο στόρι της Soula όσο και στην φωτογραφία της Καρύδη.

Η ηθοποιός ενοχλήθηκε από αυτό και έκανε νέα ανάρτηση με τον σκύλο της (που έχει και δικό του προφίλ στο Instagram), όπου μέσω αυτού εξηγούσε ότι πρόκειται για το κόκαλο του και όχι για δονητή. Έκανε μάλιστα και αιχμηρό σχόλιο για τη Soula Glamorous, η οποία αναρωτήθηκε γιατί ένιωσε θιγμένη.

Λίγα 24ωρα αργότερα το προφίλ της είναι και πάλι πεσμένο, με την ίδια να έχει κάνει ένα δεύτερο προφίλ με ήδη 27.000 ακόλουθους και γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης να την μπουστάρουν. Έκανε μάλιστα και ένα Q&A όπου δέχεται τα επικριτικά προς την Καρύδη σχόλια των αναγνωστών της.

«Για κωμικός ηθοποιός, δεν έχει και πολύ χιούμορ» λέει χαρακτηριστικά ένα και η Soula το κάνει approve.

Παρεξήγηση χωρίς λόγο ή μήπως υπάρχει κάτι περισσότερο; Η Soula Glamorous είναι όπως μια αυτοκρατορία. Έχει την άνοδο, έχει και την πτώση. Περνάει τα δικά της πάθη. Γιατί το Instagram και όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο της, δε σημαίνει πως θα την επικροτούν πάντα. Θα το κάνουν μια φορά, θα το κάνουν δεύτερη, αλλά στην τρίτη, που θα τους αφορά, θα θέσουν όρια.

Σαν τα stand up comedy. Ξεκαρδίζεσαι όταν κοροϊδεύει ο κωμικός τον καραφλό πίσω σου, αλλά όταν πέσουν τα δικά σου τα μαλλιά και τα φωτίσει ο φακός, το αστείο δεν είναι και τόσο αστείο!