Βαθιά επηρεασμένη από τον ρόλο της στην ταινία Eternals έδειξε η Angelina Jolie στην πρεμιέρα που έγινε στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση που δεν τη λες με τίποτα αναμενόμενη. Το φόρεμα της μπορεί να ήταν απλό, τα παπούτσια της το ίδιο, αλλά υπήρχε ένα στυλιστικό στοιχείο που άλλαζε όλη την εικόνα.

Η Angelina Jolie επέλεξε να βάλει ένα piercing στο χείλος της που έφτανε μέχρι κάτω από το σαγόνι και είχε χρυσό χρώμα. Θύμισε κάτι από αρχαία Αίγυπτο ή αρχαία Ελλάδα ή – και της ζητάμε συγγνώμη γι΄αυτό – κάτι από Lucifer, αφού σε κάποιες πόζες της θα μπορούσε άνετα να είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά.

Στο πλάι της Jolie ήταν 5 από τα παιδιά της με τον Brad Pitt, ο Maddox, η Zahara, η Shiloh, η Vivienne και η Knox, ενώ απουσίαζε ο Pax Thien.

 (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η 16χρονη Zahara και υπήρχε λόγος. Πίσω στο 2014, στην τελευταία εμφάνιση της Angelina Jolie σε απονομή Όσκαρ, η ηθοποιός είχε φορέσει ένα ασημένιο και σαμπανιζέ ρούχο της Elie Saab Couture.

(Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)

Η Zahara θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της και έβαλε το ίδιο φόρεμα στην πρεμιέρα των Eternals. Φαίνεται πως το είχε κρατήσει στην γκαρνταρόμπα της και το έδωσε στην κόρη σαν μια τελετή παράδοσης σκυτάλης. Η Zahara μάλιστα είχε εκθειαστεί από την Angelina Jolie πριν μερικές εβδομάδες. Η μαμά την είχε αποκαλέσει μια «υπέροχη αφρικανή γυναίκα».

Δεν το έκανε βέβαια μόνο γι΄αυτόν τον λόγο. Η Jolie εξήγησε στους ρεπόρτερ ότι σε όλες τις κόρες της έδωσε φορέματα από παλιότερες εμφανίσεις της σε εκδηλώσεις, γιατί ήθελε να είναι όλες vintage και με ανακυκλωμένα ρούχα, ως μια μικρή κίνηση οικολογικής συνείδησης.

Και πάλι βέβαια, τίποτα δε μπόρεσε να κάνει top up το χρυσαφικό της Jolie στο χείλος της, αλλά και το στράπλες φόρεμα που αποκάλυπτε την ενίσχυση στο στήθος της.

Με την δικαστική διαμάχη με τον Pitt να έχει οδηγήσει σε ένα τέλος, σχεδόν οριστικό, είναι ξανά έτοιμη να βγει στον κόσμο, δίχως να νιώθει άβολα για το αν θα σχολιαστεί ο χωρισμός τους.