Αναμφίβολα, όταν βλέπεις τον/την πρώην σου να προχωρά τη ζωή του/της και μάλιστα να παντρεύεται κιόλας, σε πιάνει μια μελαγχολία, ένα τσίμπημα στην καρδούλα, αλλά προσπαθείς να κρατήσεις και τα προσχήματα.

Σε αντίθεση με την Shanna Moakler, η οποία δεν είχε καθόλου ψύχραιμη αντίδραση στην πρόταση γάμου τους Travis Baker στην Kourtney Kardashian. Αν συνυπολογίσει κανείς και το σκηνικό, αλλά και τα δημοσιεύματα που το αναπαρήγαγαν, δεν ήθελε και πολύ καταπώς φαίνεται.

https://www.intronews.gr/7112-2-kourtney-kardashian-mas-erchetai-mia-anagoula-me-tin-protasi-gamou

Η πρώην σύζυγος του Travis, λοιπόν, η Shanna δηλαδή, ήταν παντρεμένη μαζί του για δύο χρόνια, από το 2004 έως το 2006. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Alabama που τώρα είναι 15 ετών και τον Landon, που είναι 18. Το ζήτημα είναι ότι η ίδια δεν πήρε και πολύ καλά την εξέλιξη της σχέση του Travis με την Kourtney, ανεβάζοντας πρώτα δύο story στο Instagram της, που άφηναν πολλά υπονοούμενα.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα πήγαν πολύ χειρότερα. Η Shanna, η οποία στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι έχουν απομακρυνθεί εξαιτίας της Kardashian που φέρεται να τους κατέστρεψε την οικογένεια, διέγραψε φωτογραφίες που έχει με τα παιδιά της, επειδή έδωσαν συγχαρητήρια στον μπαμπά τους.

Ρόλο έπαιξε βέβαια και το βίντεο του Landon στο Tik Tok, όπου έγραψε: «Χαρούμενος για εμένα και την καινούρια μου οικογένεια», τραβώντας τον Travis και την Kourtney.

@landonbarkerr#fyp♬ im gonna marry your daughter – Nick Syaf