Αναμφίβολα, η Adele μετά το comeback της, αποπνέει μια αίσθηση βαθιάς αναζωογόννησης και μάλλον η ζωή της βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Πώς θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε; Το Easy On Me σημείωσε ήδη επιτυχία -στις 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το άλμπουμ με τίτλο, 30-, ενώ και ζει τον έρωτα στο πλευρό του 39χρονου Αμερικανού ατζέντη αθλητών, Rich Paul.

Οι δυο τους αποθανατίστηκαν, ξανά, σε αγώνα μπάσκετ στο Staples Center του Los Angeles. Καθισμένοι στις μπροστινές κερκίδες, παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στους Lakers και τους Golden State Warriors. Η Adele ήταν πραγματικά απαστράπτουσα, με ένα outfit απόλυτα ταιριαστό. Εκτός από το υπέροχο μακιγιάζ, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει καφέ κοστούμι, μαύρες γόβες, με το παλτό Louis Vuitton να το ολοκληρώνει.

Ο χωρισμός της με τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, αναμφίβολα την έριξε στη θλίψη, αλλά η Adele κατάφερε να γίνει πιο δυναμική από όλο αυτό. Όσον αφορά τον Rich Paul, η σχέση μαζί του δεν της προκαλεί άγχος ή νευρικότητα, όπως είχε δηλώσει στη βρετανική Vogue. «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι κάποιον που δεν ξέρει πού βρίσκεται ή τι θέλει. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, ξέρω τι δεν θέλω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adele turkey (@livingforadkins)