Ο Ryan Gosling μας έχει συνηθίσει σε πιο δραματικές ερμηνείες στις ταινίες που πρωταγωνιστεί, πράγμα που σημαίνει πως η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, μας έχει προκαλέσει μια κάποια έκπληξη. Ο 40χρονος ηθοποιός, βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Warner Bros, για να υποδυθεί τον Ken.

Στο πλευρό του και στον ρόλο της Barbia, θα βρίσκεται η Margot Robbie. Σαν δίδυμο, κάτι μας λέει, πως θα τα έχουν καλή χημεία στην μεγάλη οθόνη. Η ταινία θα γυριστεί από την Greta Gerwig, η οποία έγραψε το σενάριο μαζί με τον σύντροφός της, Noah Baumbach.

https://www.intronews.gr/7289-2-the-forgotten-battle-tainia-netflix-ellada

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ryan Gosling έπρεπε στο παρελθόν να αρνηθεί τον ρόλο λόγω του πολυάσχολου προγράμματός του, αλλά τελικά μπόρεσε να υπογράψει, εξαιτίας των καθυστερήσεων που προέκυψαν στην παραγωγή.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022 και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, το 2023. Κι αυτή είναι η μοναδική πληροφορία που έχει γίνει γνωστή, αφού για την ώρα, κανείς δεν ξέρει πως θα κινηθεί το σενάριο και πάνω σε ποια ιστορία θα βασιστεί.

Όσον αφορά τον Gosling, πάντως, έχουμε να δούμε αρκετές δουλειές του εν καιρώ, όπως το The Grey Man, στο Netflix, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει στο Wolfman, στο οποίο ένας άντρας πλήττεται από κατάρα, μετά από δάγκωμα λυκανθρώπου.