Από το ξεκίνημα της καριέρας της, η Angelina Jolie έχτισε την εικόνα μιας γυναίκας απόμακρης από τα μίντια, μιας γυναίκας απρόσιτης ως προς την ιδιωτική της ζωή. Αυτό την έκανε λιγότερο δημοφιλή σε σχέση με τον Brad Pitt. Και είχε ως αποτέλεσμα σε αυτό το διάστημα της δικαστικής τους διαμάχης να δοθεί για εκείνη η εντύπωση πως είναι ψυχρή και σκληρή. Ίσως σε αυτό να συντελεί και το ότι ο Pitt έχει ανοιχτεί για τα πάθη του στον κόσμο. Η Jolie από την άλλη θέλει να διατηρήσει μια αρραγή εικόνα.

Με τις όποιες διαμάχες της με τον Pitt να έχουν μπει στις ράγες της επίλυσης, η Angelina Jolie φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα επιχειρεί ένα επαναλανσάρισμα του εαυτού της. Αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της στις δύο πρεμιέρες για την ταινία Eternals, μία στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα και μία χθες στη Ρώμη, και τις συνδυάσουμε με μια πρόσφατη δήλωση της πως δεν την φλερτάρει κανείς, τότε η υπόθεση εργασίας γίνεται ακόμα πιο στέρεη.

Κι αν η εμφάνιση της στο Λος Άντζελες με τα 5 από τα 6 παιδιά της ήταν πολύ εκκεντρική, λόγω του piercing στο χείλος, αυτή στη Ρώμη ήταν η επιτομή του class and sexy.

(Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage)

Αυτή τη φορά η Angelina Jolie είχε στο πλάι της μόνο την Siloh και την Zahara. Για ρούχο επέλεξε ένα μακρύ, ασημένιο λαμέ φόρεμα του Οίκου Versacce που άφηνε ακάλυπτη την γεμάτη τατουάζ πλάτη της και τόνιζε το μπούστο της. Μάλιστα, η 46χρονη ηθοποιός έκανε αρκετές φιγούρες για να την απαθανατίσουν οι φωτογράφοι στο κόκκινο χαλί απ΄όλες τις πλευρές.

(Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage)

Παρόλο που είχε πάλι μια άθραυστη, σχεδόν μανεκέν βιτρίνας εικόνα και ήταν αυστηρή ακόμα και στον τρόπο που πόζαρε, η Jolie έβγαλε όλα τα σέξι στοιχεία της, με επίκεντρο το βλέμμα της, χωρίς να αγνοείται φυσικά το καλλίγραμμο σώμα της.

(Photo by Maria Moratti/Getty Images)

Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν η Jolie, αυτή η νέα της εικόνα δεν είναι μόνο…αυτοαναφορική, δεν είναι μόνο για να νιώσει κι εκείνη ξανά ένας άνθρωπος ποθητός. Όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε επίπεδο συντροφιάς και παρέας. Είναι και γιατί «τα παιδιά μου θέλουν να με δουν ξανά χαρούμενη και αυτό με κινητοποιεί».

Κι είναι μια αλήθεια, μια αληθινή αίσθηση πως η Angelina απέχει απ΄αυτό το προσωπείο της άσπαστης ψυχολογικά γυναίκας και πως έχει κι αυτή συναισθηματικές ανάγκες, με όλα όσα μπορεί να σημαίνει αυτό για μια διάσημη παγκοσμίως ηθοποιό που στα 46 της καλείται να βγει πάλι στη δράση, μετά από περίπου 20 χρόνια με το Tomb Raider, αυτή τη φορά ως ηγέτιδα των Eternals της Marvel.

* Φωτογραφίες: Getty Images