Ο Phil Collins πρόκειται να ανακριθεί σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του ότι δεν έκανε ντους ή δεν έπλυνε τα δόντια του για περίπου…ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, η Orianne Bates, η οποία έχει δύο γιους με τον Collins, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής έκανε κατάχρηση αλκοόλ και συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ενώ δεν πλενόταν ούτε βούρτσιζε τα δόντια του για μήνες.

Σε έγγραφα που κατέθεσε και δημοσίευσε η Daily Mail, ισχυρίστηκε ότι «σταμάτησε να κάνει ντους, να βουρτσίζει τα δόντια του και να ντύνεται καθώς πρέπει. Στην πραγματικότητα, δεν έκανε ντους ούτε βούρτσισε τα δόντια του από το 2019 μέχρι τον Αύγουστο του 2020, όταν δηλαδή έφυγε το σπίτι του στην παραλία του Μαϊάμι».

Οι δικηγόροι του Collins κάνουν λόγο για σκανδαλοθηρικούς, αχρείους, ανήθικους και πάνω από όλα ψευδείς ισχυρισμούς. Τώρα πρόκειται να συμμετάσχει σε μια «κινηματογραφική» κατάθεση όπου θα ανακριθεί ως μέρος της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύντροφό του για την έπαυλή στη Φλόριντα, η οποία ισχυρίζεται ότι της έχει υποσχεθεί το μισό σπίτι από όταν παντρεύτηκαν.

Η δικαστική διαμάχη Collins – Bates

Εκείνος έχει προσπαθήσει να εμποδίσει την πρώην σύζυγό του από το να του κάνει μήνυση για το μισό του σπιτιού τους, αλλά η δικαστική μάχη συνεχίζεται τώρα και η κατάθεση θα προχωρήσει.

Ο δικηγόρος της, Richard Wolfe, δήλωσε στην Daily Mail: «Μίλησα με τον δικηγόρο του Phil και αναμένω την κατάθεσή του κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Ήμασταν πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να συζητήσουμε ψηφοφορία. Η Orianne τρέφει θερμά συναισθήματα για τον Phil καθώς έχουν μαζί παιδιά και θέλει μόνο ό,τι είναι δίκαιο και λογικό, και σε αυτό συμφώνησε ο Phil».

Σε μια δήλωση στη Mirror τον Ιανουάριο ο Jeffrey Fisher, δικηγόρος του Collins, είπε: «Το σχέδιο του κυρίου και της κυρίας Bates να ”αιχμαλωτίσει” το σπίτι του Phil για να αξιοποιήσει μια διευθέτηση κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης δικαστικής υπόθεσης ανατράπηκε από τη νέα απόφαση του δικαστή να ολοκληρώσει την ακρόαση των ασφαλιστικών μέτρων την επόμενη εβδομάδα.

Με την αποτυχία της τακτικής της καθυστέρησης, συμφώνησαν να εκκενώσουν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και να επιτρέψουν στον μεσίτη του Phil  να πουλήσει το ακίνητο από τώρα μέχρι την ημερομηνία που θα φύγουν».