Ο Matthew Perry πρόκειται να κυκλοφορήσει μια «ακλόνητα ειλικρινή» αυτοβιογραφία που θα εξιστορεί τα προβλήματα με τον εθισμό του και τα χρόνια που πέρασε ως Chandler στο Friends.

Ο Perry πρωταγωνίστησε ως Chandler Bing στην εμβληματική κωμική σειρά, αλλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο show πάλεψε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ο 52χρονος θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του, που παραμένει ακόμα ανώνυμο, το επόμενο φθινόπωρο, σύμφωνα με έναν εκδότη.

Η Megan Lynch, εκδότρια της Flatiron Books, είπε στο Deadline: «Χρειαζόμαστε χιούμορ, χρειαζόμαστε κάθαρση και πρέπει να συμφωνήσουμε στο ότι η εξαιρετική ιστορία του Matthew, που ειπώθηκε με την αμίμητη φωνή του, τα συμπεριλαμβάνει αυτά. Το βιβλίο του έχει τις δυνατότητες να φέρει κοντά τους ανθρώπους σε μια εποχή απομόνωσης και διχασμού».

Τι αναφέρει ο Matthew Perry για το βιβλίο

Μιλώντας για την αυτοβιογραφία, ο Perry είπε στο PEOPLE: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για μένα από άλλους στο παρελθόν. Νόμιζα ότι ήταν καιρός να τα ακούσουν οι άνθρωποι απευθείας από το στόμα μου».

Μια ανάρτηση στο Publishers Marketplace το περιγράφει ως «το βιβλίο που περίμεναν οι θαυμαστές των Friends», ενώ υπόσχεται ότι θα είναι «ακλόνητα ειλικρινές, εύθυμο και ξεκαρδιστικό». Αυτή θα είναι η πρώτη αυτοβιογραφία από κάποιο μέλος του καστ των Friends.

Μιλώντας στο BBC Radio 2, είπε: «Κάπου μεταξύ της τρίτης και της έκτης σεζόν… ήμουν λίγο έξω από αυτό». Oι συμπρωταγωνιστές του στα Friends φάνηκαν να αιφνιδιάζονται όταν ομολόγησε ότι ένιωθε ότι «θα πέθαινε» αν το κοινό δεν γελούσε με τα αστεία του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.