Πίσω στο 2014 η Kim Kardashian γινόταν η πιο viral περσόνα στο διαδίκτυο, χάρη στη φωτογράφισή της στο περιοδικό Paper. Το 2021 είναι η Madonna και το V Magazine που διεκδικούν με άνεση αυτή την κατάκτηση, καθώς η 61χρονη ντίβα της pop φωτογραφίζεται ίσως με το πιο προκλητικό κόνσεπτ της καριέρας της. Το μόνο που μπορεί να ξεπεράσει αυτό το εξώφυλλο, είναι η ταινία της με τον Willem Dafoe που του έριχνε κερί πάνω στο σώμα λίγο πριν του προσφέρει oral έρωτα.

Τα τετριμμένα επιβάλλουν να αναφερθούμε με θαυμασμό γιατί μια γυναίκα 61 ετών προβαίνει σε μια τόσο αποκαλυπτική και «συνυποδηλωτική» φωτογράφιση. Όμως η Madonna είναι μια κατηγορία μόνη της και σίγουρα δεν θα την έλεγε κανείς μια συνηθισμένη διάσημη 60άρα. Είναι εντελώς πέρα από το συνηθισμένο, ακόμα και για τα δεδομένα της, ούτως ή άλλως μακρινής μας σε νοοτροπία και ρέπουσας προς το εκκεντρικό, celebrity κοινότητας.

Στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου για το V Magazine, η Μαντάνα, για να την γράψουμε και με αμερικάνικη προφορά, γίνεται «πιόνι» στα χέρια του φωτογράφου Stephen Klein και ποζάρει σαν ιερόδουλη στη Νέα Υόρκη στη δεκαετία του ’70  και ’80, όπως τις αποτύπωσε και η σειρά The Deuce. Φυσικά, τίποτα δεν έχει συμβεί δίχως να το ελέγξει, δίχως να δώσει την έγκρισή της. Άλλωστε, το είπε προσφάτως η κόρη της Lourdes, ότι η Madonna είναι μανιακή με τον έλεγχο.

Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, γυρισμένη αντίθετα από τον φακό, η Madonna δε φοράει τίποτα παρά μόνο ένα διχτυωτό καλσόν και γόβες στο σώμα της. Την ίδια στιγμή, στο λαιμό της έχει ένα σταυρό που είναι γυρισμένος προς τον φακό, ενώ στο χέρι της φοράει ένα γάντι γεμάτο με βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Για να τα λέμε όλα φυσικά, ο Klein έκανε θαύματα και με το photoshop. Εκτός από τη σύγκριση με την τότε φωτογράφιση της Kim, η κυριότερη σύγκριση είναι η μίμηση της Marilyn Monroe, η οποία είχε κάνει κάποτε μια αντίστοιχη φωτογράφιση με κοσμήματα, δίχως ρούχα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V Magazine (@vmagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V Magazine (@vmagazine)

Πρόκειται για το 133ο τεύχος του V Magazine και μάλιστα το εξώφυλλο προσφέρεται προς πώληση πριν την κυκλοφορία του στα 14.5 δολάρια μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.