Ποιος να περίμενε πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, που κάποτε έδειχναν την αγάπη τους δημόσια, θα κατέληγαν σε τέτοια κόντρα. Μετά τις μετοχές του οινοποιού Chateau, ήρθε το περιβάλλον του ηθοποιού να δώσει κι άλλη τροφή για σχόλια. Αυτή τη φορά, στρέφεται εναντίον της Jolie κατηγορώντας την πως χρησιμοποιεί τα παιδιά της για τη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει η εν λόγω πηγή στο Page Six «η Angelina χρησιμοποιεί τα παιδιά για την δημοσιότητά της. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αυτή η έκθεση θα τους κάνει καλό. Ο Brad δεν κάνει ποτέ δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους -και σπάνια μιλάει για εκείνα». Αφορμή για το σχόλιο στάθηκε η εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από τα παιδιά της, για την πρεμιέρα της ταινίας The Eternals.

Από την πλευρά της Jolie υπήρξε άμεσα απάντηση, με εκπρόσωπο να υποστηρίζει πως τα παιδιά έχουν την δική τους κρίση και εκείνα αποφασίζουν αν θα κάνουν κάποια δημόσια εμφάνιση και όχι η μητέρα τους. «Τα παιδιά ξέρουν να σκέφτονται και είναι ανεξάρτητα. Αυτό φυσικά, δεν προκαλεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς τον χαρακτήρα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα. Δεν θα κάνουν ποτέ πράγματα που δεν θέλουν», αναφέρει.

Σημειώνεται πως ο Brad Pitt έχασε κι άλλη δίκη εναντίον της Angelina Jolie, με σκοπό να καταφέρει να κερδίσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, ωστόσο δεν έγινε εφικτό. Επομένως, η κίνηση του περιβάλλοντος του ήταν σχετικά αναμενόμενη, προκειμένου ο ηθοποιός να φέρει με το μέρος του τη κοινή γνώμη. Βέβαια, όχι μόνο δεν τα καταφέρνει, αλλά ο Brad βυθίζεται όλο και περισσότερο.

https://www.intronews.gr/7352-2-angelina-jolie-epanakikloforei-nea-ekdosi-elkistiki