Μια νέα πλευρά του εαυτού του αποκάλυψε ο Ed Sheeran, ο οποίος εξήγησε ότι νόμιζε ότι ήταν γκέι καθώς μεγάλωνε με μια έντονη «θηλυκή πλευρά». Ο 30χρονος είπε ότι τα ενδιαφέροντά του εκείνη την εποχή τον έκαναν να αμφισβητήσει τη σεξουαλικότητά του.

Μιλώντας στο ολλανδικό podcast «Man, Man, Man», εξήγησε ότι έχει μια σαφή γυναικεία πλευρά, σε σημείο που, όταν ήταν παιδί, νόμιζε ότι ήταν γκέι. «Σίγουρα έχω μια μεγάλη γυναικεία πλευρά – λατρεύω το μουσικό θέατρο, λατρεύω την ποπ μουσική, λατρεύω την Britney Spears. Η ανδρική μου πλευρά μάλλον σταματά στο να πίνω μπύρα και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο».

Τα λόγια του μπορούν να βοηθήσουν εκατομμύρια ανθρώπους που ανακαλύπτουν την σεξουαλική τους ταυτότητα. Αυτό που του συνέβαινε ήταν κάτι φυσιολογικό, και μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ο καθένας μας. Με το να αποδέχεται και τις δύο πλευρές του εαυτού του, εμπνέει όλους όσους «παλεύουν εσωτερικά».

Ο Sheeran και η σύζυγός του, Cherry Seaborn, έχουν μια κόρη που ονομάζεται Lyra. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε η κόρη του να παλεύει με την κατάθλιψη και να ανησυχεί επειδή στην οικογένειά της υπάρχουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Πώς επηρέασε το lockdown τον Sheeran

Ο μουσικός συνέχισε να αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο τον επηρέασε το lockdown, αποκαλύπτοντας ότι είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και μάλιστα σταμάτησε να εργάζεται για κάποιο χρονικό διάστημα.

«Απλώς στεναχωρήθηκα. Για κάθε σημαντικό που συμβαίνει στη ζωή μου, το πιο θετικό πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να γράψω ένα τραγούδι».

Το 2019, άλλωστε, αποκάλυψε πώς η φήμη τον είχε αγχώσει, κάτι που με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα να αποκοπεί από τους φίλους του και να  από το τηλέφωνό του.