Το σπίτι που παρουσιάστηκε στην ταινία τρόμου του 1984 του Wes Craven, «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» είναι προς πώληση και για τους φανατικούς των ταινιών θρίλερ ίσως να είναι η κατάλληλη επιλογή,

Βέβαια, δεν το διακατέχει η τρομακτική ατμόσφαιρα που πιστεύετε, καθώς είναι ένα ονειρικό και γεμάτο ανέσεις σπίτι. Χτισμένο το 1919, το Dutch Colonial διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, μια πισίνα και ξενώνα. Οι πωλητές το δίνουν για 3,25 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και η ταινία διαδραματίζεται στην οδό Elm Street στο Σπρίνγκγουντ του Οχάιο, το πραγματικό σπίτι βρίσκεται στη λεωφόρο North Genesee στην πλατεία Spaulding Square, μια μικρή γειτονιά στο Λος Άντζελες.

Στην ταινία ο Freddy Krueger -ο κακός με το σημαδεμένο πρόσωπο, το καπέλο, το ριγέ πουλόβερ και τα ξυραφάκια- κυνηγάει μια ομάδα εφήβων στα όνειρά τους. Οι μαθήτριες του γυμνασίου προσπαθούν να καθυστερήσουν ένα ακόμα ραντεβού με αυτόν, ο οποίος εμφανίζεται κάθε φορά που τις παίρνει ο ύπνος.

Μπορείτε, λοιπόν, να πάτε για ψώνια με τον αγαπημένο σας σταρ του κινηματογράφου ή να ζήσετε σε ένα σπίτι που ήταν η πρόσοψη πολλών διαφορετικών ταινιών. Βρίσκεται επίσης στην ίδια γειτονιά με ένα άλλο σπίτι που εμφανίζεται στο «A Nightmare on Elm Street», καθώς και ένα σπίτι από τη σειρά ταινιών «Halloween», με τον κατά συρροή δολοφόνο Michael Myers.