Έχουν περάσει 7 χρόνια από τον χωρισμό του Chris Martin και της Gwyneth Paltrow και θα έλεγε κανείς πως δεν έχει υπάρξει πιο υγιής σχέση δύο χωρισμένων ανθρώπων, οι οποίοι μοιράζονται και δύο παιδιά. Σε αυτό το διάστημα ο Martin έκανε μια σχέση με τη Jennifer Lawrence που δεν προχώρησε, ενώ το 2017 γνώρισε την Dakota Johnson και από τότε είναι ζευγάρι. Η Gwyneth από την πλευρά της παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια περίπου. Ήταν αναμενόμενο να έχουν καλές σχέσεις, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Πλέον, Chris Martin, Gwyneth Paltrow και Dakota Johnson περνάνε σχεδόν κάθε Κυριακή μαζί, τρώνε οικογενειακά, με τα παιδιά τους και οι δύο κυρίες φαίνεται πως έχουν γίνει και πολύ καλές φίλες. Η Paltrow ενέκρινε άλλωστε από την πρώτη στιγμή την Dakota και εν τέλει δε λάθεψε, αφού ο πρώην άντρας της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί εκφράζει τον μεγάλο του έρωτα για την ηθοποιό.

Εκτός από τις κοινές προσωπικές στιγμές, η Gwyneth Paltrow και η Dakota Johnson πηγαίνουν μαζί, ακόμα και χωρίς τον τραγουδιστή των Coldplay, σε εκδηλώσεις, όπως στο χθεσινοβραδινό σόου του Gucci. Οι παπαράτσι δε θα μπορούσαν να αφήσουν την ευκαιρία να τις φωτογραφίσουν μαζί, καθώς οι δύο κυρίες συζητούσαν και γελούσαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Στο σόου του Gucci η Paltrow συγκέντρωσε τα φλας και για ακόμα έναν λόγο. Επέλεξε να ντυθεί με το κόκκινο βελούδινο κοστούμι Gucci που είχε βάλει πίσω στο 1996 και το οποίο είχε σχεδιαστεί τότε από τον Tom Ford.

Εκτός από τις δύο κυρίες, στο σόου του Gucci για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, βρέθηκαν οι Miley Cyrus, Billie Eilish, Akwafina, Jared Leto, Lizzo και Steven Yeun.