Η Britney Spears εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον της οικογένειάς της σε μια  ανάρτηση στα social media, που πλέον έχει διαγράψει. Αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο τη μητέρα της Lynne στη λεζάντα, όπου ισχυρίστηκε ότι ήταν υπεύθυνη για την κηδεμονία της, κάνοντας λόγο για μητριαρχία.

Η Britney ισχυρίστηκε επίσης ότι η μαμά της έχει ρωτήσει γιατί συμπεριφέρεται «περίεργα» τον τελευταίο καιρό και η 39χρονη είπε στη Lynne πού ακριβώς να «βάλει» αυτήν την ερώτηση. Νομίζω καταλαβαίνετε πού το πάει.

Η ίδια ξεκίνησε την ανάρτηση λέγοντας: «Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια σιωπηλή χαμογελαστή γυναίκα. Τη στιγμή που χαμογελάω συνειδητοποιώ ότι δεν το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Η μαμά μου ανησυχεί τόσο πολύ και λέει “Φέρεσαι παράξενα… τι έχεις πάθει;;”. Της απαντάω με λένε Britney Spears … χαίρομαι που επιτέλους σε γνώρισα!’.

Πριν προχωρήσω παραπέρα συγχωρείστε με εκ των προτέρων …. Πέρασαν 13 χρόνια και είμαι λίγο σκουριασμένη. Ήταν μια οικογενειακή επιχείρηση πριν … δεν είναι πια αυτό. Γεννήθηκα σήμερα γιατί μπορώ να χαμογελάω… γι’ αυτό σε ευχαριστώ που έφυγες από τη ζωή μου και επιτέλους μου επέτρεψες να ζήσω τη δική μου!»

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί κάτι τέτοιο» γράφει η Spears

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το ξέσπασμα, ωστόσο θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι ο πατέρας της, Jamie Spears, κατέθεσε νομικά έγγραφα ζητώντας να απομακρυνθεί αμέσως από τη θέση που είχε στην κηδεμονία.

Στην ανάρτηση αναφέρεται και στον πατέρα της, ενώ υποστηρίζει ότι η ιδέα της κηδεμονίας ανήκει στην μητέρα της, που έχει καταφέρει να μην βρίσκεται στο προσκήνιο καθόλη τη δικαστική διαμάχη.

«Ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια αλλά αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα. Δεν θα πάρω ποτέ πίσω αυτά τα χρόνια… κατέστρεψε κρυφά τη ζωή μου… και ναι, θα κατηγορήσω αυτήν και τον Lou Taylor που κάνουν ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει.

Ξέρεις ακριβώς τι έκανες… ο μπαμπάς μου δεν είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί μια κηδεμονία… αλλά απόψε θα χαμογελάσω γνωρίζοντας ότι έχω μια νέα ζωή μπροστά μου!» γράφει στην συνέχεια η Spears.

Ο Lou Taylor ήταν ένας από τους πρώην μάνατζερ της Britney και διατηρεί στενές σχέσεις με τους γονείς της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος για να αφαιρεθεί η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο οι φανατικοί θαυμαστές της έχουν εξασφαλίσει ότι η καταγγελία της θα παραμείνει για πάντα στο δημόσιο τομέα.