Λίγα 24ωρα μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στον Mad Clip, ο παππούς του αποθανόντος, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή και όσα είπε, μόνο τιμή δεν περιποιούν προς το νεκρό εγγονό του. Ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος που μετά το δυστύχημα και την κηδεία, είχε ανοίξει πυρ κατά της Αρετής, πρώην συντρόφου του Mad Clip, προέβη σε μια πολύ σκληρή δήλωση, κατηγορώντας την ως ηθική αυτουργό για το τροχαίο και τον θάνατο του.

«Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω με το κορίτσι αυτό; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ήρθε και στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Ο εγγονός μου, μού έλεγε πως την αγαπάει και δε μπορούσε να τη ξεχάσει.

Είχε ευθύνη απέναντι σε έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα πρόσωπα. Σέβομαι τη μνήμη του εγγονού μου και τα καταπίνω. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Ας βγει η μητέρα του να μιλήσει. Η μητέρα του ξέρει περισσότερα. Ειδικά στο τέλος ξέρει περισσότερα για την Αρετή».

Κάνει λόγο για δολιοφθορά ο παππούς του Mad Clip

Στην ουσία, ο παππούς του Mad Clip ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή για την ψυχολογική κατάσταση του εγγονού του πριν συμβεί το τροχαίο και την έψεξε ξανά για την παρουσία της στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στις 40 ημέρες από τον θάνατο. Παράλληλα, ο κ. Αναστασόπουλος κατηγορεί και την τροχαία που επιχειρεί να κλείσει την υπόθεση, μιλώντας για εγκληματική ενέργεια και δολιοφθορά ενάντια στον Mad Clip.

«Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του, είχε πιει δυο ποτηράκια κρασί. Αυτό ήταν όλο. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Οι ειδικοί να αποφανθούν και όχι αυτά που λέει η τροχαία που πήγε να κλείσει το θέμα.

Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι, θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα που είχε μαζί του βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε».

Ό,τι πόνο κι αν κουβαλάει ένας άνθρωπος, όσο κι αν θρηνεί για την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του, σίγουρα δεν αρμόζουν στην περίσταση τόσο βαριές κατηγορίες απέναντι σε μια κοπέλα που ήταν 4 χρόνια μαζί με τον Mad Clip και έχει κι αυτή να διαχειριστεί την απώλεια του.