Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, όπου ο Τάσος Ξιαρχό άσκησε δημόσιο bullying προς μία άγνωστη κοπέλα για τα παραπάνω κιλά και τα ρούχα της, και την κατακραυγή στα social media που ακολούθησε, καθώς και η απόπειρα αυτοκτονίας του χορογράφου, οι δυο τους συναντήθηκαν και καταπώς φαίνεται, έριξαν γέφυρα στη μεταξύ τους σχέση.

Η Μέρι Παπά είχε δηλώσει πως ο χορογράφος της είχε ζητήσει συγγνώμη, με την ίδια να εξηγεί πως: «Επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές, κανένας δεν πρέπει να πυροβολείται για αυτό. Κανέναν δεν πρέπει να τον κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Πάμε παρακάτω. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό, θεωρώ ότι το έκανε για χαβαλέ. Κάποια στιγμή τα όρια ξεφεύγουν, πρέπει να έχεις κάποια όρια. Σέβομαι ότι δεν έχει όρια, του το είπα ευθέως. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη».

Γι’αυτό και το βράδυ της Κυριακής, τους βρήκε να το περνάνε μαζί. Η συνάντηση τους πήγε πολύ καλά, με τους δυο τους να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram τους. Σε ένα insta story που έκανε η Μέρι έγραψε: «Μόνο Αγάπη».