Φήμες θέλουν τον Kanye West να είναι ζευγάρι με ένα ακόμα μοντέλο, μετά από το σύντομο ειδύλλιο με την Irina Shayk. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six, ο ράπερ βγαίνει με την Vinetria.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ελπίδα επανασύνδεσης με την Kardashian είναι παρελθόν. Η Vinetria ήταν στο Μαϊάμι με τον West όταν ηχογράφησε τη συνέντευξη «Drink Champs» που έγινε πλέον viral και εθεάθη στο Sunday Service του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η σχέση τους φαίνεται να παίρνει μια πιο σοβαρή τροπή καθώς ο 44χρονος West κι η 22χρονη Vinetria βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση αυτό το Σαββατοκύριακο, στον πρώτο αγώνα μπάσκετ της Donda Academy στη Μινεάπολη.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στις κερκίδες καθώς απολάμβαναν το παιχνίδι μαζί, όπως φαίνεται και στα βίντεο που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του West

Η Vinetria είναι ένα νέο μοντέλο που έχει υπογράψει με το Public Image Management. Η 22χρονη είναι ενεργή στο Instagram και έχει περίπου 400.000 followers. Έχει βρεθεί στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Kanye.

Το προφίλ της Vinetria στο Instagram έχει ως επί το πλείστον φωτογραφίες από φωτογραφήσεις. Παρόλο που οι αναρτήσεις της είναι λιγότερες σε αριθμό, έχει πολλά stories, συμπεριλαμβανομένου ενός κλιπ με μικρά παιδιά με λευκά ρούχα που παίζουν στο Sunday Service.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VINETRIA (@vinetrria)