Όταν τις προάλλες γράφαμε πως ο Elon Musk και ο Jeff Bezos έχουν επιδοθεί σε έναν άτυπο διαγωνισμό καγκουριάς, δεν φανταζόμασταν πως ο δεύτερος θα μας επιβεβαιώσει τόσο άμεσα. Τώρα πια που είναι ένας καουμπόι του διαστήματος, ένας κατακτητής του χάους, ο Bezos έχει τον χρόνο να «πουλάει» μαγκιά στον οποιονδήποτε, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Leonardo DiCaprio. Κι αν τυχόν γινόταν κάποια τρέλα και έρχονταν αντιμέτωποι σε ένα ρινγκ, ο Leo θα είχε όλο το κοινό με το πλευρό του. Θα ήταν ο Rocky και ο Bezos ο Ivan Drago.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jeff Bezos και η σύντροφός του Lauren Sanchez βρέθηκαν στο 10ο ετήσιο LACMA Art+Film Gala, όπου βραβεύονται άνθρωποι της τέχνης, από μουσεία και γκαλερί μέχρι το σινεμά. Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, απονεμήθηκε βραβείο στον Steven Spielberg.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Leonardo DiCaprio και η Eva Chow και στο τέλος της εκδήλωσης, που ακολούθησε ένα μίνι πάρτι, ο DiCaprio πήγε να χαιρετήσει τον Jeff Bezos, με τον οποίο συζήτησαν για το περιβάλλον και όσα πρέπει να κάνουν.

Στη διάρκεια της κουβέντας τους, η Sanchez δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τον ηθοποιό και να τον κοιτάζει με ένα χαμόγελο που φανερώνει ξεκάθαρη γοητεία. Μάλιστα, κάποια στιγμή αγκάλιασε τον DiCaprio σε βαθμό που αν τους έβλεπε κάποιος, θα θεωρούσε πως είναι δική του σύντροφος.

Μετά απ΄αυτό το βίντεο, το διαδίκτυο έπαθε παράκρουση και άρχισε το ανελέητο τρολάρισμα προς τον Bezos και τη Sanchez, που θύμισε κάτι από Melania Trump.

Ο Jeff Bezos δεν άφησε αναπάντητο όλον αυτόν τον ντόρο και είπε να κάνει μια ανάρτηση με στόχο τον DiCaprio. Στη φωτογραφία ο Bezos είναι τόπλες και ηλιοκαμένος και ποζάρει επιδεικνύοντας τα μπράτσα του. Η στάση του σώματος του είναι από τις κλασικές στάσεις που παίρνει ένας άντρας για να κάνει τα μπράτσα του να φανούν πιο επιβλητικά, αλλά και το μέγεθος που έχουν οι βραχίονες.

Το σχόλιο της ανάρτησης, άκρως απειλητικό: «Leo, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι». Αυτό το κάτι είναι η επιγραφή «Κίνδυνος. Απότομος βράχος. Θανάσιμη πτώση» πάνω στην οποία έχει στηθεί ο Bezos για την πόζα του.

Βλέποντας αυτή την εικόνα, άνετα μπορούμε να φανταστούμε τον Bezos σε κάποιο horror movie, όπου θα απαγάγει κόσμο και θα τον σπρώχνει σε αυτή την απότομη πλαγιά που βρίσκεται.

Ποιος ξέρει πάντως, ίσως σε επόμενη ανάρτηση ο Jeff Bezos να ποζάρει με σφιγμένα μπράτσα σαν κάποιος strongman…

* Φωτογραφία: Getty Images