Ένας από τους «αγέραστους» αστέρες του Χόλυγουντ, ο Paul Rudd, ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή. Από το «Clueless» και το «Friends» μέχρι το franchise του «Ant-Man», έχει παίξει από τον καρδιοκατακτητή μέχρι τον ήρωα, οπότε ένας τέτοιος τίτλος είναι απολύτως αντιπροσωπευτικός.

Ο Rudd βραβεύτηκε από το περιοδικό People, όπως αποκαλύφθηκε σε ένα σκετς του “The Late Show with Stephen Colbert” την Τρίτη το βράδυ. Ο Colbert έβαλε τον Rudd σε μια σειρά από τεστ «σεξουαλικότητας», συμπεριλαμβανομένης μιας φυσικής εξέτασης, ενός γύρου κρίσης, δείχνοντας του μια σειρά φωτογραφιών ως εργάτης, ακόμα και ως μοναχό, για να αποδείξει αν μπορεί να κάνει κάτι σέξι.

Το τεστ είχε ως αποτέλεσμα ο Rudd να ρίχνει ένα γαλόνι νερό πάνω από το κεφάλι του, «γιατί πνιγόταν στο sexiness». Μετά από όλες τις δοκιμασίες, η σοβαρός Colbert είπε στον Rudd ότι «βγήκε αρνητικός στο sexiness» και καθώς ο ηθοποιός άρχισε να απομακρύνεται φανερά απογοητευμένος αφού τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία, τότε ο Colbert και ένα πλήθος ντυμένο με λευκές ρόμπες εργαστηρίου ξεκίνησαν να τον  χειροκροτούν.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την ταπεινοφροσύνη… και πέρασες. Είσαι ο πιο σέξι άντρας που υπάρχει». του είπε. «Είμαι ο πιο σέξι άντρας εν ζωή;»  αναφώνησε σοκαρισμένος καθώς κάλυπτε το στόμα του πριν τον στέψουν, του δώσουν λουλούδια και ένα banner σαν αυτό στα καλλιστεία. Ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό People ότι ελπίζει να προσκληθεί σε κάποια από εκείνα τα σέξι δείπνα με τον Clooney και τον Pitt.