Ο σεναριογράφος του SNL, Kolin Jost, είναι παντρεμένος με την Scarlett Johansson. Ο Paul Rudd, με πέρασμα στα ξεκινήματα του από το SNL, αναδείχτηκε ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο από το περιοδικό People. Και ο Pete Davidson, επίσης κωμικός του SNL, απασχολεί τα μίντια γιατί φαίνεται πως πίσω από τη φιλική του σχέση με την Kim Kardashian, υπάρχει κάτι περισσότερο. Και δεδομένου του ερωτικού του παρελθόντος, γεννάται το ερώτημα που έθεσε ο Seth Meyer, παρουσιαστής talk show, στην Emily Ratajkowski: τι του βρίσκουν οι γυναίκες;

Μπορεί η απάντηση της Ratajkowski να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο, αφού το ότι είναι ψηλός και εκ του αποτελέσματος γοητευτικός, είναι περισσότερο μια ταυτοσημία, παρά απάντηση, αλλά υπάρχει σίγουρα μια εξήγηση για τους λόγους που ο Pete Davidson είναι από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές στο Χόλιγουντ.

Και δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται συχνά δίπλα του μια γυναίκα που τη θέλουν πολύ, αλλά κι ότι δεν έχει ηλικιακό φάσμα ο 28χρονος κωμικός. Τον έχουμε δει με την 20χρονη Kaia Gerber, κόρη της Cindy Krawford και του Randy Gerber, με την Kate Beckinsale που είναι στα 48 της, τον είδαμε να αρραβωνιάζεται με την Ariana Grande που είναι στην ηλικία του και εσχάτως φαίνεται πως υπάρχει κάτι στον ορίζοντα με την Kim Kardashian. Μια Kim που όταν χώρισε με τον Kanye West, φημολογείτο πως την είχαν προσεγγίσει δισεκατομμυριούχοι και τους είχε απαρνηθεί.

Ο Davidson με την Kim εντοπίστηκαν πρώτη φορά στο Halloween, όπου πήγαν μαζί σε τρενάκι του τρόμου, ενώ λίγες μέρες μετά δείπνησαν μαζί. Όταν ο ίδιος βρέθηκε στο σόου του Meyers και πήγε να τον ρωτήσει ο παρουσιαστής, ο Pete έκανε ντρίμπλα και αναφέρθηκε σε κάτι άλλο. Όμως οι φήμες λένε πως η Kim έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και θέλει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ο Pete Davidson είναι ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για όλους εμάς που το χιούμορ καλύπτει όλες μας τις ανασφάλειες

Το ερώτημα μπορεί να ακούγεται υποτιμητικό προς τον Pete Davidson ή ως shaming προς συγκεκριμένους άντρες, αλλά είναι περισσότερο ένα ξάφνιασμα γιατί ο Pete είναι παντελώς έξω από τις νόρμες των καρδιοκατακτητών του Χόλιγουντ. Τα γεμάτα τατουάζ χέρια του μπορεί να προσθέτουν κάτι και να τον δείχνουν ως άγριο τύπο, αλλά είναι ένας ντροπαλός και αστείος τύπος που παίζει με το χρώμα των μαλλιών του και απλά έχει πολλά τατουάζ.

Αυτό που τον κάνει τόσο δημοφιλή στο γυναικείο φύλο και δη αυτού του στάτους όπως η Kim, είναι το timing και το χιούμορ του. Ο Davidson προσφέρει, σύμφωνα με πηγές από το Χόλιγουντ, μια ηρεμία, μια ασφάλεια, μια ικανοποίηση και μια αυτοπεποίθηση στον ακροατή του, κάτι που η Kim για παράδειγμα ή η Beckinsale, το είχαν και έχουν ανάγκη μετά από γάμους που τελείωσαν άδοξα και άφησαν πληγές.

Προφανώς ο Pete Davidson δεν είναι άσχημος τύπος. Σε μια άλλη εποχή όμως, μπορεί και να περνούσε απαρατήρητος ή να μην είχε τόσες κατακτήσεις με τόσο εντυπωσιακές και περιζήτητες γυναίκες.

Αναμφίβολα, η περίπτωση του, σε συνδυασμό με του Paul Rudd, αποτελούν ένα μήνυμα ελπίδας για όλους τους τύπους εκεί έξω που θεωρούν ότι το χιούμορ τους δεν είναι αρκετό για να γοητεύσει μια γυναίκα.