Ο Drake και ο Travis Scott βρίσκονται στο επίκεντρο αρνητικών σχολιασμών τα τελευταία 24ωρα, μετά την τραγωδία στο φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας, όπου 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ποδοπάτημα. Συγγενείς των θυμάτων παρουσιάστηκαν διατεθειμένα να κάνουν μηνύσεις κατά της διοργάνωσης, αλλά και των καλλιτεχνών, με τον Scott να έχει ζητήσει από τους μάνατζερ του να αναλάβουν να βρουν όλες τις οικογένειες των θυμάτων για να τους προσφέρει βοήθεια, να τους συλληπηθεί και να τους εκφράσει τη θλίψη του.

Αυτή η θλίψη δεν φαίνεται και πολύ, είναι η αλήθεια, όταν είσαι σε ένα στριπτιτζάδικο. Ο Travis Scott μπορεί να μη διαφαίνεται σε καμία φωτογραφία, ούτε να αναφέρεται κάπου, αλλά λέγεται πως ήταν κι αυτός μαζί με τον Drake κατά την επίσκεψη του στο Area 29, ένα strip club στο Χιούστον.

Μπορεί η δική του παρουσία να μην έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ο Drake ήταν σίγουρα εκεί και μάλιστα με γαλαντόμες διαθέσεις, σύμφωνα με τη DailyMail. Πρόκειται για ένα strip club στο οποίο ο Καναδός ράπερ είναι τακτικός θαμώνας. Στα social media του μαγαζιού αναρτήθηκε ένα βίντεο μία ημέρα μετά την τραγωδία, με το σχόλιο να έχει ευχαριστήρια αναφορά στον mr. Champagne Papi, όπως είναι το όνομα του Drake στο Instagram.

Το αξιοσημείωτο, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέβηκε σχετικά άμεσα, προφανώς κατόπιν απαίτησης του μάνατζερ του τραγουδιστή προς τον ιδιοκτήτη, είναι πως η σκηνή όπου χορεύουν τα κορίτσια του strip club είναι γεμάτη με δολάρια. Ο Drake λέγεται πως ξόδεψε μέσα σε ένα βράδυ 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σε ανάρτηση του λίγες ημέρες μετά το Astroworld, ο Καναδός είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram, όπου έλεγε ότι «Έχω περάσει τα τελευταία 24ωρα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου γύρω απ΄αυτή την τραγωδία. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τις οικογένειες και τους φίλους αυτών που έχασαν τις ζωές τους και για όποιον πονάει αυτή τη στιγμή, Θα συνεχίσω να προσεύχομαι για όλους τους και θα παρέχω τις υπηρεσίες μου με όποιον τρόπο μπορώ. Μακάρι ο Θεός να είναι μαζί μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Όπως φάνηκε, βρήκε τρόπο να προσφέρει υπηρεσίες και το έκανε με το παραπάνω.