Η Heidi Klum εδώ και κάμποσες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, για τις ανάγκες του γερμανικού Next Top Model, το οποίο προβάλλεται για 17η χρονιά. Μαζί με τα μοντέλα που συμμετέχουν και την παραγωγή, η Γερμανίδα πρώην άγγελος της Victorias Secret απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου και φυσικά, την ελληνική ανατολή.

Και δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην την απολαύσουμε κι εμείς μαζί της, αφού η Klum πόζαρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της τόπλες, φορώντας μόνο μία πετσέτα. «Η ανατολή του ηλίου στη Μύκονο είναι τόσο όμορφη», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της, με τους περισσότερους πάντως να ψιθυρίζουν πως εκείνη είναι πιο όμορφη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η Klum ήθελε να πει με αυτόν τον τρόπο μια καλήμερα, ωστόσο όσοι την είδαμε κολλημένοι στην κίνηση για τη δουλειά, ζηλέψαμε κατιτίς παραπάνω. Είναι γεγονός, πως το 48χρονο μοντέλο παραμένει μία από τις σέξι γυναίκες της γενιάς της, ενώ ο έρωτας με τον μικρότερο της, Tom Kaulitz την έχει ανανεώσει περισσότερο.

Στο μεταξύ, το πόσο καλλίγραμμο σώμα διαθέτει, φροντίζει να μας το δείχνει η Γερμανίδα καλλονή, όπως με τη φωτογραφία που τράβηξε στο κρεβάτι, χρησιμοποιώντας μία τάρτα για να καλύψει την απόκρυψη περιοχή της, όπου δεν φορούσε εσώρουχο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)