Τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να περικυκλώνει τον χώρο που πραγματοποιούνται κάθε φορά, προκειμένου να πάρουν έστω και μια μικρή γεύση από τις σκηνές της ταινίας. Το κυριότερο, βέβαια, να δουν από κοντά σπουδαία ονόματα του Χόλιγουντ, όπως του Jason Statham και της Megan Fox, που συμμετέχουν στο καστ.

https://www.intronews.gr/8408-2-apo-to-survivor-sto-choligount-o-orestis-tsangk-symmetechei-stin-tainia-analosimoi-4

Μάλιστα, πολλοί έχουν καταφέρει με το θάρρος τους να ανταλλάξουν νεύματα με τον Statham ή έστω δύο κουβέντες, και προφανώς να τον αποθεώσουν στις σκηνές δράσης που πρωταγωνιστεί. Από την άλλη, βέβαια, μια Θεσσαλονικιά με την τόλμη που την διακρίνει, καταπώς φάνηκε, το πήγε σε άλλο επίπεδο. Και μάλλον πολλές θα τη ζήλευαν.

Η γυναίκα έφθασε στον χώρο των γυρισμάτων, με ένα και μόνο σκοπό. Να εξομολογηθεί τον έρωτα της στον Jason Statham. Την ώρα που εκείνος έκανε το διάλειμμά του, η Ελληνίδα θαυμάστρια του κατάφερε να του αποσπάσει την προσοχή -όχι πως δυσκολεύτηκε κιόλας- και να του εκφράσει τα συναισθήματά της.

Μόλις τον εντόπισε άρχισε να φωνάζει: «Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down… I love you», με τον Statham να γελά και να απαντά ευγενικά με το χέρι στην καρδιά.