Ο Kanye West κι ο Drake φαίνεται να βάζουν τέλος στο beef που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αν κρίνουμε από φωτογραφίες και σχόλια στα social media, αφήνοντας άφωνους χιλιάδες fans τους που βρίσκονταν μέχρι στιγμής σε «αντίπαλα στρατόπεδα».

Ο Ye δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία απόψε όπου ποζάρει με τον Drake και τον J Prince. Στη λεζάντα του έβαλε το emoji με το περιστέρι της ειρήνης. Ο Drake μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τον Ye και ένα άλλο με τον Dave Chappelle.

Η φωτογραφία και το βίντεο, παρακάτω, ακολουθούν την πρόσφατη δημόσια πρόσκληση του Ye στον Drake που του ζητά να τον συνοδεύσει σε μια εκδήλωση στις 7 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες. «Ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε», είπε τότε ο Ye.

Η εξέλιξη ήρθε πριν από την επίσημη κυκλοφορία του «Life of the Party», ενός diss στον Drake που φαινομενικά διέρρευσε από τον Drake και περιλάμβανε τον André 3000.

Αφού ο Drake έπαιξε το κομμάτι, ο André 3000 δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή του, μέσω ενός εκπροσώπου. «Το κομμάτι που έλαβα και έγραψα δεν είχε diss στον στίχο και ελπίζαμε να το αλλάξουμε για το άλμπουμ Donda, αλλά υποθέτω ότι τα πράγματα συμβαίνουν όπως θα έπρεπε», είπε. «Είναι λυπηρό που κυκλοφόρησε με αυτόν τον τρόπο και δύο καλλιτέχνες που αγαπώ πηγαίνουν πέρα ​​δώθε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Drake – Ye

Αν και η σύγκρουσή τους χρονολογείται από το 2018, όταν Drake ισχυρίστηκε ότι ο Kanye ήταν η πηγή πίσω από τις πληροφορίες του Pusha T για το diss “ The Story of Adidon ”. Η ένταση μεταξύ των δύο έφτασε σε σημείο βρασμού με το diss κομμάτι του 2018 «Duppy Freestyle», όταν ο guest καλλιτέχνης Pusha-T μίλαγε για τον γιο του Drake, η ύπαρξη του οποίου δεν ήταν γνωστή εκείνη την εποχή.

Αναζωπυρώθηκε αυτό το καλοκαίρι όταν ο Drake εμφανίστηκε στο single Trippie Redd “ Betrayal ”. Αυτό το τραγούδι περιείχε στίχους και αναφορές στον Kanye.

Ο Ye ανταπέδωσε τα πυρά την επόμενη μέρα στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης από μια ομαδική συνομιλία που περιείχε τη νέα επαφή “Pusha”. Το στιγμιότυπο οθόνης έγραφε ουσιαστικά ότι ο Drake τον έχει ζαλίσει, και περιλάμβανε επίσης μια φωτογραφία του Joaquin Phoenix στον χαρακτήρα του Joker.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Ye δημοσίευσε τη διεύθυνση του Drake στο Τορόντο στο Instagram, αλλά τη διέγραψε μετά από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Στη συνέχεια, ο Drake δημοσίευσε ένα Instagram Story με τον εαυτό του να γελάει μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το Certified Lover Boy , το οποίο κάνει diss στον Ye στο “7am on Bridle Path”.

Τέλος καλό, όλα καλά πάντως. Αναμένουμε να τους δούμε να φιλιούνται σαν ένδειξη συμφιλίωσης και να αναβιώσουν την επική στιγμή που είχαν η Βίσση με την Βανδή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)