Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και ότι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην σχέση τους μέσω κοινής δήλωσης σε story στο Instagram.

Το story που ξάφνιασε τους ακολούθους τους έγραφε: «Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».

Πρόσφατα ο Shawn συνόδευσε την Camilla στην πρεμιέρα της ταινίας Cinderella τον Σεπτέμβριο και η τελευταία κοινή πόζα στο Instagram ήταν την 1η Νοεμβρίου στη γιορτή «Dia de los Muertos».

Από πότε είναι μαζί Cabello – Mendes

Το ζευγάρι ηχογράφησε την πρώτη τους συνεργασία το 2015, το ντεμπούτο single της Cabello, «I Know What You Did Last Summer». Η 24χρονη τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός έγινε ζευγάρι με τον 23χρονο τραγουδιστή, το καλοκαίρι του 2019 μετά το θρυλικό τραγούδι Senorita. Αν και οι φήμες ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι προϋπήρχαν, ήταν τότε που ανακοίνωσαν ότι ήταν επίσημα ζευγάρι.

Κατηγορήθηκαν για σικέ σχέση και ότι όλα ήταν θέμα μάρκετινγκ για την προώθηση του single τους, κάτι που ο χρόνος διέψευσε. Σε κάθε τους live το πάθος ακόμα και επί σκηνής ήταν έντονο. Το senorita μετράει περίπου 1,5 δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube και συνεχίζει.